Galatasaray, Bayern Münih ile masaya oturdu! Goretzka için güzel haber geldi!

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, Almanya'da Leon Goretzka transferi için masaya oturdu. 

Galatasaray, Bayern Münih ile masaya oturdu! Goretzka için güzel haber geldi!

Orta sahaya takviye doğrultusunda uzun süredir çalışmalarda bulunan Sarı Kırmızılılar, 6 ve 8 numaralı pozisyona 1 veya 2 takviye birden yapacak. 

LEON GORETZKA GÜNDEMİ

Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemek isteyen ve kadrosunu güçlendirmek adına gözü karartan Cim Bom, Goretzka konusunda daha somut adımlar atmaya başladı.

BAYERN MÜNİH İLE MASAYA OTURULDU

Erden Timur sonrası yurt dışı transfer operasyonlarını üstlenen İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, Almanya’da Bayern Münih yetkilileri ile masaya oturdu. Bu toplantı öncesi Goretzka’nın menajeri ile yapılan görüşmenin de olumlu geçtiği öğrenildi.

TALİBİ ÇOK AMA DURSUN ÖZBEK TAM YETKİ VERDİ

Bayern Münih’in satış listesine koyduğu 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun talibi çok. Bu nedenle Alman devi kapıyı yüksekten açarken, Hatipoğlu ve Ergün ikilisinin pazarlıkları sürdüreceği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek, ikiliye tam yetki verdi.

CİDDİ BÜTÇE AYRILDI

Sarı Kırmızılılar, yaz transfer döneminde bu seviyede 1 veya 2 oyuncuya ciddi bir bütçe ayırmış durumda. Ancak Goretzka girişiminin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşı Galatasaray cephesinde alternatif isimlerle de temaslar devam ediyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 16:31
YORUM EKLE