Galatasaray'da 5 oyuncuya gelen teklifleri tek tek duyurdu!

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo dışında, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Tete’ye tekliflerin olduğu, alınacaklara göre karar verileceği ifade edildi.

Galatasaray'da 5 oyuncuya gelen teklifleri tek tek duyurdu!

Galatasaray’da bir taraftan transfer için yoğun trafik yaşanırken diğer taraftan ise satışlar konusunda önemli gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

ZANIOLO DIŞINDA 4 İSME TEKLİF

Sarı kırmızılılarda ülkesi İtalya’da bir takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Zaniolo dışında, 4 futbolcuya teklifler olduğu öğrenildi. Bu oyuncuların Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Tete olduğu belirlendi.

2 VE 8 NUMARA GÜNDEMİ

Michy Batshuayi ile yedek forvet konusunu çözen ve 2 ila 8 numara transferine odaklanan sarı kırmızılıların daha sonra satışlara yöneleceği belirtildi. Sağ bek ve merkez orta saha konusunda önemli yol alan Cim Bom, bir an önce takımın iskeletini kurmayı amaçlıyor.

ZANIOLO'YA ATALANTA VE FIORENTINA İLGİSİ

5 futbolcuya yapılan tekliflerin değerlendirileceği ve önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yapabileceği vurgulandı. Aslan’da Zaniolo ile en ciddi şekilde Atalanta ilgilenirken Fiorentina da yıldız futbolcunun durumunu takip ediyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA 4 TEKLİF

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ile İspanyol ekibi Real Sociedad dışında Ajax ve 2 Suudi kulübü ilgileniyor. Zaha, Premier Lig ekiplerinin listesinde bulunurken Fildişi Sahilli oyuncu için de yine Suudi Arabistan pazarında tekliflerin olduğu belirtildi.

Sözleşmesi otomatik uzayan Ziyech, Suudi temsilcilerinin ilgisini çekerken, Tete’ye Rusya ve Brezilya’dan ilgi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 16:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 3 gün Önce

Ziyech kesin kalmalı, Tete kesin gitmeli, Zaniolo fiyatını bulmalı.