Galatasaray'dan ayrıldı, sözleşmesi feshedildi, gündem olan cevap geldi!

Tottenham, sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Tanguy Ndombele'nin sözleşmesini feshederken bir İngiliz taraftar, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın paylaşımına Ndombele ile yanıt verdi.

Galatasaray'dan ayrıldı, sözleşmesi feshedildi, gündem olan cevap geldi!

Premier Lig ekibi Tottenham, Galatasaray'da beklentilerin bir hayli altında kalan Fransız oyuncusu Tanguy Ndombele ile yollarını ayırmıştı. 

İNGİLTERE BAŞBAKANI'NDAN MESAJ

Sosyal medya platformu X'te, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "Kendi paranızı harcamakta her zaman hükümetten daha iyi olacaksınız." paylaşımıyla İngilizlere mesaj verdi.

Tottenham taraftarı olduğu ortaya çıkan kişi, Başbakan Sunak'ın paylaşımı alıntılayarak Fransız futbolcu Tanguy Ndombele üzerinden cevap verdi.

"NDOMBELE FORMAM VAR"

Tottenham taraftarı David Patrikarakos, Rishi Sunak'a, "Arkasında Ndombele yazan bir Tottenham formam var" cevabını verdi. 

DOĞRU TERCİH DEĞİL İMASI

Patrikarakos, bu mesajıyla kendi parasını da harcarken doğru tercihlerde bulunmadığı ima etti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2024, 02:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
:D
:D - 5 gün Önce

Hahahahah. Güldürücü bir liberalizm eleştirisi olmuş