Galatasaray'dan Mauro Icardi ve yıldız transferi açıklaması geldi!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı kırmızıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Mauro Icardi ve yıldız transferi açıklaması geldi!

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Mauro Icardi ve yıldız transferi konusunda sorulara cevap verdi.

"Mauro Icardi'nin mutsuz olduğu haberi doğru mu?" sorusu için Hatipoğlu şunları söyledi:

"ICARDI, SON DERECE MUTLU"

"Mauro Icardi neden mutsuz olsun? Ben bunu anlamıyorum. Burada şampiyon oldu ve şampiyonluğu en coşkulu kutlayanlardan birisiydi. Ailesiyle birlikte tatil için ülkesine gitti. Son derece mutlu, Galatasaray'da oynayacak. Kendisi bizzat açıkladı. Temmuz başında çalışmalara katılacak"

"BU SENE ÇOK DAHA FARKLI BİR ICARDI İZLEYECEĞİZ"

"İki yıldır bizimle çalışmalara katılamadı, bu sene çok daha farklı bir Icardi izleyeceğiz. Sözleşmeli oyuncumuz ve kamp dönemi yaşayacak. Lige fizik ve moral olarak çok daha hazır bir Icardi başlayacak."

"GALATASARAY'IN FUTBOLCUSU OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLU"

"Erden Timur herkesin sevdiği bir kardeşimiz. Burası kişiye bağlı birliktelik söz konusu değil. Burası büyük bir camia. 119 yıllık camiaya aidiyet çok önemli. Icardi, Galatasaray'ın futbolcusu olduğu için çok mutlu. Galatasaray'da kazandıklarıyla mutlu oluyor, bu böyle devam edecek. Ben orada bir sorun olduğunu düşünmüyorum."

İbrahim Hatipoğlu, "Galatasaray yıldız transferi yapacak mı?" sorusuna da şöyle cevap verdi:

"GALATASARAY'A GÜÇ KATACAK OYUNCULAR GELECEK"

"Galatasaray'da yıldız çok. Elbette bu futbolcularla birlikte Galatasaray'a güç katacak oyuncular gelecek. Yıldızdan kastınız isimse, ben o tarafında çok olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verebilecek, bizi daha ileriye taşıyabilecek doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz."

"TAKIMA DEĞER KATACAK YILDIZLAR GELECEK"

"Elbette bu oyuncular kariyerleri belli seviyenin üzerinde, herkesin kabul ettiği oyuncular... Yıldız kimdir? O farklı bir konu. Bizim için bu takıma değer katacak yıldız gelecek diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 15:21
YORUM EKLE