Galatasaray'dan Mehmet Demirkol yasağı geldi!

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve A Milli Takımımız'ın futbolcusu Kaan Ayhan'ın sakatlığıyla ilgili skandal sözler söylemişti.

Galatasaray'dan Mehmet Demirkol yasağı geldi!

Mehmet Demirkol, Kaan Ayhan'ın Portekiz maçında oyundan çıkmasının ardından sakatlığının gerçek olmayacağı yönünde imada bulunmuştu.

MEHMET DEMİRKOL NE DEMİŞTİ?

Mehmet Demirkol, "Kaan sakatlanmış galiba. Bu tip durumlarda da çok sakatlık olur. İşler kötü gittiği zaman bunları görürüz." ifadelerini kullandı.

HATASINI ANLADI AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ

Bu açıklamalar üzerine sarı kırmızılı taraftarlar, sosyal medyadan büyük tepki gösterirken Demirkol, daha sonra yeni bir açıklama yaparak hatasını düzeltmeye çalıştı.

SOCRATES DERGİ YOUTUBE KANALINA YASAK

Galatasaray yönetimi, bu açıklamalar üzerine Mehmet Demirkol'un yayın yaptığı YouTube kanalı Socrates'e akreditasyon yasağı getirme kararı aldı. 

Böylece kanal yetkilileri, muhabirleri ve gazetecileri Galatasaray'ın basın toplantılarına ve transferlerin yapıldığı imza törenlerine katılamayacak.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet mertoglu
Mehmet mertoglu - 3 gün Önce

Duyduğum on güzel haber. gs konuşurken haddini asanlar bu ve bunun gibi cezaları almali

Süha Soysev
Süha Soysev - 3 gün Önce

Rahmetli Hıncal Uluç bunu çok fena haşlardı. Egosu en başlardan beri tavan, tombik Mehmet özündeki ezik fanatikliği dışa vurmakta sakınca görmemiş, ya da tutamamış kendini. Şimdi büyük rekabetin döndüğü YouTube mecrasında ayıklasın pirincin taşını, görelim.

Ahmet nar
Ahmet nar - 3 gün Önce

Her zaman ince ince Galatasaray düşmanlığı yapıyordu. Yönetim geç bile kaldı.