Galatasaray formasını giymişti, imza atamamıştı, şimdi geliyor!

Gelecek sezon için yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, son olarak Adana Demirspor forması giyen Yusuf Erdoğan'ı gündemine aldı. İstanbul'da yaşamak isteyen 31 yaşındaki futbolcuyla sezon bitiminden sonra temas kurulacak

Galatasaray formasını giymişti, imza atamamıştı, şimdi geliyor!

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray bir yandan da yeni sezon kadro planlaması için çalışmalar yürütüyor.

YUSUF ERDOĞAN GÜNDEME ALINDI

UEFA listesine ülke dışından 17 futbolcu yazabildiği için kadroda bulunan ülkede yetişmiş yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, Yusuf Erdoğan'ı gündemine aldı.

ADANA DEMİRSPOR'DAN AYRILIYOR

İstanbul'da yaşamak isteyen ve bu nedenle düşük bir yıllık ücrete oynamaya da sıcak bakan Yusuf Erdoğan'ın alacakları nedeniyle Adana Demirspor'dan ayrılması bekleniyor.

LİG BİTİMİYLE TEMASLAR BAŞLAYACAK

Hem sol bek hem de önde kanatlarda oynayan futbolcuyu gündemine alan sarı kırmızılılar, lig bitimiyle birlikte resmi temaslara başlayacak.

2019-20'DE FORMAYI GİYMİŞ, İMZAYI ATAMAMIŞTI

Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra bedelli askerlik görevini yerine getiren Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray formasıyla çektirdiği fotoğraf sosyal medyaya sızmış ve transfer rafa kalkmıştı.

BU SEZON 40 MAÇA ÇIKTI

Ocak 2023'te Adana Demirspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan bu sezon 40 maçta forma giydi. Söz konusu karşılaşmaların 12'sinde sol bekte görev yapan 31 yaşındaki futbolcu toplamda 7 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Çağatay Çelik / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 13:10
YORUM EKLE