"Galatasaray görüşmelerde sona geldi, 3 Temmuz'a kadar yeni takımı belli olacak"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadro planlaması çalışmaları önemli adımlarla ilerliyor.

"Galatasaray görüşmelerde sona geldi, 3 Temmuz'a kadar yeni takımı belli olacak"

3 Temmuz tarihinde sezonu açacak Galatasaray'da bu tarihe kadar Nicolo Zaniolo'nun durumu kesinlik kazanacak. 

GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNDİ

İtalya'ya dönüş kararı alan ve bu talebini kulüp yetkililerine bildiren Zaniolo için Atalanta ve Fiorentina ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. 

MİNİMUM 15 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Roma'dan transfer edilen 24 yaşındaki İtalyan yıldızdan zarar etmek istemeyen Galatasaray, direkt satışta minimum 15 milyon Euro bonservis beklentisinde. 

KİRALAMADA TEK ŞART VAR

Kiralama formülünde ise tek şart, sözleşmeye performansa bağlı olmayan 15 milyon Euro'dan yüksek zorunlu satın alma opsiyonu koyulması...

5 YABANCIYA YER KALMADI

TFF'nin yeni sezonda 12 yabancı kararı alması sonrasında Galatasaray kadro planlamasında değişikliğe gitti. İlk 11'e sağ bek ve 8 numara takviyesi yapacak sarı kırmızılı takımda sözleşmesi devam eden 5 yabancıya yer kalmadı. 

Tete'yi satmaya hazırlanan Galatasaray, Sergio Oliveira ve Leo Dubois'le yollarını ayıracak, Cicaldau ve Ross'u yine kiralık olarak yollayacak. 

BATSHUAYI İLE 10 YABANCIYA ÇIKTI

Mevcut kadroda Muslera, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Ziyech, Zaha, Mertens ve Icardi ile 9 olan yabancı sayısı yeni transfer Batshuayi ile 10'a çıktı. Oyuncu satışı yapılmadığı senaryoda sağ bek ve 8 numaraya yapılacak takviyelerle yabancı kontenjanı dolacak. 

İtalya'ya dönme kararı alan Zaniolo, yeni sezon planlamasında yok. Eldeki yabancılardan Tete, Dubois, Oliveira, Cicaldau ve Ross için Galatasaray'ı yoğun mesai bekliyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 15:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kutsal AYKENAR
Kutsal AYKENAR - 1 hafta Önce

Zaniolo bu takımda banko oynar batsuayi yerine takımda kalmalıydı