"Galatasaray için adamlarla kavga ettim, 'Vermezsiniz eğer 1 sene sonra bonservissiz giderim' dedim"

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Kerem Demirbay, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Galatasaray için adamlarla kavga ettim, 'Vermezsiniz eğer 1 sene sonra bonservissiz giderim' dedim"

Galatasaraylı oyuncu Kerem Demirbay, Kafa Sports Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Demirbay'ın açıklamaları şu şekilde:

"KARŞISINA CİDDİ OTURDUM"

"Fenerbahçe'den teklif vardı. Fatih Demireli, İtalya tatilini bozup Bodrum'a geldi. Karşısına ciddi oturdum, 3 dakika geçti gevşedim. Çok sevdim kendisini. Okan Hoca'yı, tesisi, Erden Ağabey'i, Dursun Başkan'ı anlattı. Aile ortamı... Biz bir aileyiz. Başkalarında bunu hissedemedim."

"GALATASARAY İÇİN KAVGA ETTİM, 'SADECE GALATASARAY'A GİDERİM' DEDİM"

"Bayer Leverkusen beni vermek istemiyordu çünkü İngiltere, İtalya ve Suudi Arabistan'dan teklif vardı. Simon Rolfes'in odasına gittim, baş başa görüştüm. "Bak, ben sadece Galatasaray'a gitmek istiyorum. Gideceğim yere ben karar veririm. Buradan bir yere gidersem sadece Galatasaray'a giderim. Vermezseniz, beni 1 sene oynatmayın, umurumda değil, 1 sene sonra bonservissiz Galatasaray'a giderim!" dedim. Galatasaray için adamlarla kavga ettim. Allah'ıma bin şükür oldu. Çok şükür en büyüğüne geldim."

"BEN 'FENERBAHÇELİYİM' DEMEDİM"

"Ben hiçbir zaman 'Fenerbahçeliyim' demedim. Bana sempatim olan takım soruldu. Ailemiz ağırlıkta Fenerbahçeli olduğu için, 'Varsa sempatim Fenerbahçe olabilir ama ben takım tutmuyorum' dedim. Medya röportajı kırpıp servis etti."

 

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU ALMANYA'DA İNSANLAR TEPESİNDE TAŞIRDI"

"Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Her zaman savunurum, adam gibi adamdır. Çocuk kaç sezondur... Yalan olmasın bu sezon 23 skor katkısı yaptı. Futbolda bu var. Bugün çok iyisin, yarın hiçsin. Bir maç kötü oynuyorsun, mesela Fener'e karşı kötü oynadık takım olarak, hiçsin. Ben Kerem'e her zaman 'Üzme kendini' diyorum. Çocuk Galatasaray'ı öyle sevmiş ki... Üzülüyor bunlara yani. Oyununa etki ediyor. Taraftara karşı bir saygısızlığını görmedim ben. Yaptıklarını Almanya'da yapsaydı insanlar onu tepesinde taşırdı."

"MİLLİ TAKIM KONUSUNDA CANIM GERÇEKTEN ÇOK YANIYOR"

"Almanya Milli Takımı bana 10 numarayı verdi, gurur verici bir şey. Ama beni üzen bir his var. Üzülüyorum ya Kerem, Barış, Abdülkerim, Kaan, Yunus milli takıma gidince. Ben o formayı giymeyi çok isterdim. O hissi yakalayamadığım için çok canım yanıyor gerçekten. Federasyona saygısızlık yapmak istemiyorum, orada bir şeyler döndü, yanlışlar oldu. Fatih Hoca'ya çok saygı duyuyorum ve severim. Açıklama yapmayayım. Benim için, Türkiye için oynamak çok önemliydi ama maalesef olmadı. Almanya Milli Takımı'nda oynamış bir oyuncu olarak sırtımda Türkiye haritası vardır. Ben Türk'üm anladınız mı?"

"LIVERPOOL BENİ İSTEDİ, KLOOP BENİ ARADI, İNGİLTERE'YE UÇTUM"

"Hoffenheim'dayken Liverpool beni istedi. Jürgen Klopp beni aradı, İngiltere'ye uçtum. Oturdum, kapı açıldı ve Steven Gerrard geliyor. Titremeye başladım, çok gençtim. Sonra bir eve gittik, Klopp karşıladı beni. 'Büyümüşsün hayvan herif' dedi, böyle takılıyordu benimle. Klopp beni istedi ama iç sesimi dinledim ve Hoffenheim ile uzattım. Benim amacım Almanya'da bir iş adamı olmaktı, çocuklarımı orada büyütmekti."

"O İNSANLARA NASIL DEĞER VERMEZSİN?"

"Süper Kupa finaline kalmışız, o kadar insan çalışmış parasını vermiş. Beni bırak, futbolcuları bırak... O insanlara nasıl değer vermezsiniz? Gelip orada oynamadınız! Nedenleri vardır ama beni ilgilendirmez. Ben orada kupayı alıp soyunma odasına gidiyordum yani, çünkü kupa bizimdi. Soyunma odasına gidip ortaya koyacaktım."

"ICARDI'NİN İÇİNDE FIRLAMALIK VAR"

"Mauro Icardi çok sempatik, sıcakkanlı. Ben çok yıldız gördüm ama Mauro bizden. Şampiyonluk kutlamasına ben öyle çıkmam mesela ama Mauro çıkar. Ona yakışıyor. İçinde fırlamalık var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
İso
İso - 1 ay Önce

Bir Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum bütün teknik heyet ve futbolcular ile Erden Timur hepsi karakterli ve kendileriyle gurur duyduğumuz insanlar. Galatasaraylı olmak gerçekten bir onur.Kerem ve Okan buruk başta hepsi adam gibi adamlar. Gerçek manasıyla insan.

Zizu
Zizu - 1 ay Önce

Türkiye de taraftar yok holigan var elbette Almanya da Kerem aktürkoğlunu taraftar başının üstünde taşır
Çünkü Almanya İtalya Fransa İspanya İngiltere buralarda taraftar var

Türk futbolu bitmiştir
Türk futbolu bitmiştir - 1 ay Önce

SALLA AT YALANI İNANAN ÇOK İSTEDİĞİ CVP VER İNANAN ÇOKK