Galatasaray'ın 3 Türk transferini duyurdu! "Bitme noktasında"

Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Galatasaray'ın 3 Türk transferini duyurdu! "Bitme noktasında"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

OĞUZ AYDIN VE YUSUF SARI

"Galatasaray iç piyasadan Oğuz Aydın'ı gözüne kestirdi. Yusuf Sarı ise bitme noktasında. Oğuz Aydın'da Okan Buruk'un olumlu raporu var. Yusuf Sarı da hızıyla fark yaratacak."

"8 VE 10 NUMARA ARAYIŞI VAR"

"Galatasaray'ın transfer gündeminde tartışılmayacak bir 8 numara ve Mertens'i yedekleyecek, kaliteli bir 10 numara arayışı var. Sağ bek ve sol bek konusunda da çalışmalar var."

"KALECİ TRANSFERİ İÇİN İHTİYAÇ YOK"

Günay Güvenç'ten yana bir problem yok. Kaleci transferi için acele ve ihtiyaç yok."

"YUSUF YAZICI GELMEK İSTİYOR"

"Yusuf Yazıcı Galatasaray'ın gündeminde ve gelmek istiyor. Yabancı statüsü değişiyor, 12'ye düşecek. Yerli kalitesi mutlaka artırılmalı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 1 ay Önce

Galatasaray ın gençlerine yönelmesi lazım. 90 li yılların başından baslayip 2000 de Avrupa kupası ile biten macerayı ikinci kez yaşayabiliriz.

SAKALLI ADAM
SAKALLI ADAM - 1 ay Önce

Sorumluların bileceği Tabi de benim düşüncem onlarda olsun çok iyi olur ama şuan en öncelik sağ bek olması lazım Boey gittikten sonra sağ bek yok. Oliveira ndombele aurier bunların da gönderilmesi iyi olur

Urfali
Urfali - 1 ay Önce

Sağlam genç bulunmalı fatih terim bir dönem genç diye 10 larca futbolcu aldırdı hatırı sayılı paralara cesar prates ve sayreler hepsi elimizde patladı ve borç batağına ozaman sayın terim yüzünden düsduk mapenza prates hatırlayan vardır 2.lig 3ligde sağlam bedavaya çok iyi yerli futbolcularımız var kerem barış örneği gibi illa bavul dolusu dolar vermeye gerek yok iyi topçu iyidir 2 izle ayağına hakim sürat çalım beceri belli eder rahmetli ilhan cav cav izleyip 1 e alıp fenere 10000 veriyordu en fazla fb den en az gs den kazandırdı kulübü rahmetli büyük başkan izleyip alıyordu