Galatasaray'ın görüşme yaptığı 6 ismi duyurdu! Biri Fenerbahçe'den...

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Galatasaray'ın görüşme yaptığı 6 ismi duyurdu! Biri Fenerbahçe'den...

Ajans1905'ten Süleyman Rodop, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

6 OYUNCUYLA İLGİLİ SICAK GÜNDEM

Süleyman Rodop, sarı kırmızılıların Pierre-Emile Højbjerg, AssignonWan BissakaNoussair Mazraoui, Michy Batshuayi ve Oğuz Aydın için olan görüşmelerini açıkladı.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde

"HOJBJERG, HABERLERİ ASILSIZ"

"Pierre-Emile Højbjerg, Galatasaray ile anlaştı haberleri asılsız. Hojbjerg listede yer alan bir isim. Galatasaray, futbolcunun menajeri ile konuştu ve kulübüne fiyat sordu. Listede yer alan birçok isimle görüşüldüğü gibi bilgiler alındı, masaya oturulmadı."

"SAĞ BEK İÇİN ASSIGNON ÖN PLANDA"

"Galatasaray'ın sağ bek listesinde Assignon ön planda, olma ihtimali yüksek olan isim. Wan Bissaka listede yer alıyor, fiyatı yüksek ve Manchester United henüz bir indirime gitmedi. Bayern Münih'ten Noussair Mazraoui, sağ bek listesinde yer alıyor, menajeri ile görüşme gerçekleşti, şartlar soruldu."

"BATSHUAYI'Yİ ÖNERDİLER"

"Michy Batshuayi'nin menajeri, oyuncusunu Galatasaray'a önerdi. Yüksek imza parası isteniyor. Eğer bu imza parası makul seviyeye gelirse bu transfer olur."

"OĞUZ AYDIN İÇİN YAPILAN GÖRÜŞMELERDE EPEY İLERLENDİ"

"Galatasaray, Oğuz Aydın ile görüşüyor, menajeri ve Alanyaspor ile yapılan görüşmelerde de epey ilerledi. Oğuz Aydın'ın çekincesi oynadığı bölgede çok fazla isim olması. Oğuz Aydın transferinde Galatasaray'ın rakipleri Ajax ve Beşiktaş ancak tek rakip Ajax gibi duruyor."

"AYRILIĞA EN YAKIN ZANIOLO"

"Galatasaray'da ayrılığa en yakın gözüken futbolcu Nicolo Zaniolo. Birçok ayrılık planlanıyor ancak Zaniolo ilk isimlerden biri olacak. Atalanta, Milan ve Fiorentina ilgisi var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2024, 01:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 hafta Önce

GS kdar şanssız bir takım yok.. Avrupa şampiyonasında Zaniolo, Nelsson ve Moruton oynayıp GS'a büyük paralar kazandıracaktı.. büyük ihtimalle bu beklenti de mümkündü ama üçü birden sakatlandı ve şampiyonayı kaçırdılar çok lyazık oldu..

fatih yıldız
fatih yıldız @Abidin Yaman - 2 hafta Önce

doğru