"Galatasaray'ın ilk adresi Almanya! Bayern Münih ile görüşecekler"

Şampiyon Galatasaray'da gözler orta saha transferine çevrildi. Cimbom'un Leon Goretzka ve Youssouf Fofana ile yakından ilgilendiği belirtildi.

"Galatasaray'ın ilk adresi Almanya! Bayern Münih ile görüşecekler"

Önceliği orta saha ve sağ bek transferine veren Galatasaray, özellikle 6-8 numara oynayabilen, Şampiyonlar Ligi seviyesindeki bir oyuncuyu en kısa sürede kadrosuna katmanın hesapları içerisinde.

İLK HEDEF ALMANYA

Bu hedef doğrultusunda Galatasaray'ın ilk adresi Almanya olacak. Sarı kırmızılılar, Bayern Münih yetkilileriyle Leon Goretzka'nın bonservisi için masaya oturacak.

ÇOK FAZLA TALİBİ VAR

Alman devinin satış listesine koyduğu 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun çok fazla talibi var ve Galatasaray cephesi bu konuda vakit kaybetmek istemiyor.

GORETZKA, YEŞİL IŞIK YAKTI

Goretzka'nın menajerler vasıtasıyla yeşil ışık yakmasının ardından Bayern Münih'in bonservis şartlarını öğrenmek isteyen Sarı Kırmızılılar, transfer bütçesini de bu talebe göre ayarlayacak.

BİR SONRAKİ ADRES FRANSA

Goretzka görüşmesi olumlu da olsa, olumsuz da olsa Galatasaray'ın bir sonraki adresi Fransa olacak. 

FOFANA İÇİN MONACO İLE GÖRÜŞÜLECEK

Cimbom'un potansiyeli açısından daha yararlı bir transfer gözüyle baktığı Youssouf Fofana için Monaco ile bir görüşme daha yapılacak.

Galatasaray Yönetimi, geçen yaz ve kış dönemlerinde yaptığı girişimlerden bir sonuç alamamıştı.

Piyasa değeri oldukça yüksek olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için bonservis pazarlıkları, bu yeni yapılacak görüşmeyle birlikte başlayacak.

LİSTENİN ÜST SIRALARINDAKİ İSİMLER HEDEF

Yönetimin ana planı, başta Goretzka ve Fofana olmak üzere orta saha listesinin en üst sırasındaki isimleri belirli bir anlaşma noktasına getirdikten sonra aralarında en uygun olanı tercih etmek. 

Kaynak: Fotomaç

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2024, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat calis
Sedat calis - 2 hafta Önce

En büyük cimbombom