"Galatasaray yönetimine Kerem Aktürkoğlu'nun transferini sordum, doğruladılar"

Galatasaray'da sergilediği performansla Avrupa kulüpleri tarafından sürekli takip edilen Kerem Aktürkoğlu, bu yaz sarı kırmızılılara veda edebilir.

"Galatasaray yönetimine Kerem Aktürkoğlu'nun transferini sordum, doğruladılar"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşanıyor.

REAL SOCIEDAD İSTİYOR

İspanyol kulüplerinden Real Sociedad ile anlaşma sağladığı söylenen 25 yaşıdnaki milli yıldız için Galatasaray'ın bonservis konusunda daha yüksek beklentisi olduğu söyleniyor.

İşte Galatasaraylı muhabir ve gazetecilerin aktardığı bilgiler:

Ali Naci Küçük

"Kerem Aktürkoğlu için Real Sociedad'ın 12 milyon Euro'luk resmi teklif doğru. Şampiyonlar Ligi’ne katılım ve başarı bonusları ile rakam 15’e kadar çıkabilir. İspanyollar, Galatasaray kaptanını kadrosuna katmak istiyor. Arabistan’a gitmekten ise Real Sociedad, Kerem için daha doğru bir tercih olacaktır. Bekleyelim, görelim. Hem Galatasaray, hem de Kerem için hayırlısı olsun

Burhan Can Terzi

"Real Sociedad'ın Kerem Aktürkoğlu için yaptığı 12 milyon Euro + bonuslar teklifinin yanı sıra MLS'ten de 14 milyon Euro'luk teklif geldi. Galatasaray yönetimi daha yüksek teklif bekliyor."

Tibet Töre

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na MLS ve La Liga'dan resmi teklif geldi. MLS'ten gelen teklif 14 milyon Euro... Sarı kırmızılıların milli oyuncu için beklentisi yaklaşık 20 milyon Euro." 

Kutlu Akpınar

"Kerem’e Avrupa ve Arap yarımadasının ilgisi devre arasında başladı. Şu an MLS takımları takipte. Devre arası Ajax’ın teklifi kabul edilmemişti. Okan hoca kalmasını istiyor, karar ise EURO 2024 sonrası verilecek."

Cenk Çınar

"Kerem Aktürkoğlu için sadece Real Sociedad takımından teklif yok. Galatasaray teklifleri EURO 2024 sonrası için bekletiyor. Euro 2024'te iyi bir performans sergilerse daha çok bonservis bekleniyor."

Yakup Çınar

"Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen takımların üçü Avrupa'dan (Real Sociedad bunlardan biri) Rusya ve Suudi Arabistan'dan takımlar... Kerem kesin kararını EURO 2024 sonrası verecek. İlk tercih Avrupa ve henüz verilmiş karar yok."

Nevzat Dindar

"Galatasaray iyi bir pazarlıkla Kerem Aktürkoğlu’nu 20 milyon Euro'ya satabilir.. 12-15 milyon Euro bandında teklifler var."

İbrahim Seten

"Galatasaray yönetimine sordum; doğruladılar. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için 12 milyon Euro'yu kabul etmiyor, en az 15 milyon Euro + bonus istiyorlar."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 13:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat terzioğlu
Murat terzioğlu - 1 ay Önce

12 milyon € verecekseniz hiç vermeyin