Haluk Yürekli: "Fenerbahçe teklifinin yükseltti, 'Galatasaray ile anlaştık' dedi"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşandığı dönem başladı.

Haluk Yürekli: "Fenerbahçe teklifinin yükseltti, 'Galatasaray ile anlaştık' dedi"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YÜKSELTTİ AMA..."

"Galatasaray devreye girince, Fenerbahçe teklifi yükseltiyor ama Batshuayi'nin menajeri 'Galatasaray ile anlaştık.' diyerek bu teklifi reddediyor."

"SALI GÜNÜ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ"

"Batshuayi, 18 Haziran Salı günü Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti. Michy Batshuayi, Galatasaray’dan 3 yıl için imza parası da dahil 12 milyon Euro kazanacak."

"ZANIOLO'NUN MENAJERİ 3 KULÜBÜN YAKIN İLGİSİNİ SÖYLEDİ"

"Zaniolo'nun menajeri Galatasaray'a 3 kulübün Zaniolo ile yakından ilgilendiğini iletiyor. Çok kısa süre içerisinde teklifler masaya yatırılacak. Fiorentina ve Atalanta ısrarcı. Ayrıca Tete ile da yollar ayrılabilir."

"OĞUZ AYDIN OPERASYONUNU DURSUN ÖZBEK YÖNETİYOR"

"Galatasaray’da Oğuz Aydın operasyonunu Dursun Özbek yönetiyor. Yoğun bir çaba gösteriliyor. Oğuz Aydın, Okan Hoca’nın ısrarla istediği bir oyuncu."

"MİLAN, HOJBJERG'E YÜKSEK TEKLİF YAPTI"

"Orta saha transferinde listenin ilk sırasında yer alan isim Pierre-Emile Højbjerg. Okan hocamın da istediği bir diğer isim ise Mc Tominay. Pierre-Emile Højbjerg'e, Milan da yüksek bir teklif yaptı. Oyuncunun Türkiye'ye gelme gibi bir düşüncesi yok. McTomminay'in maliyeti çok yüksek; bugünden yarına kolay gözükmüyor. Okan Buruk, Amrabat'ı veto etti. Emre Can da orta saha transferi için geniş listede yer alıyor."

"SAĞ BEK İÇİN 1 NUMARALI ADAY BISSAKA"

"Galatasaray’da sağ bek konusunda 1 numaralı aday Wan-Bissaka. İkinci sırada ise Assignon var. Galatasaray, Assignon ile ilgili talep edilenleri yerine getirirse yarın İstanbul’a getirecek konumda ama Wan-Bissaka’nın durumu takip ediliyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 15:59
YORUM EKLE