Haluk Yürekli: "Galatasaray, Pazartesi ya da Salı günü iki oyuncu için de 6 milyon Euro teklif edecek"

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanmaya başlarken yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Pazartesi ya da Salı günü iki oyuncu için de 6 milyon Euro teklif edecek"

343 Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU HAFTA TEKLİF YAPACAK"

"Galatasaray'ın şu an ne Assignon ne Guela Doue için resmi teklifi yok. Galatasaray bu hafta Pazartesi ya da Salı günü Guela Doue ve Assignon için Rennes'e teklif yapacak. Rennes'in istediği rakam Assignon için 11 milyon Euro, Doue için 10 milyon Euro. Galatasaray iki oyuncu için de ayrı ayrı 6 milyon Euro teklif edecek."

"MUKIELE VE MAZRAOUI TAKİP EDİLİYOR"

"Galatasaray, Mukiele ve Mazraoui'nin durumunu ayrıca takip ediyor. Oyuncular yüksek maaşlı. Bunlar bir zaman sonrasında yapılabilecek transferler olarak görülüyor. Ağustos gibi yani. Ama Galatasaray 'Biz bu bekleme riskini alamayız' diyor. Bu oyuncuların transferlerinin gerçekleşebilmesi için maaşlarının belli kısmını PSG veya Bayern Münih'in karşılaması gerek."

"GALATASARAY, ZANIOLO İÇİN ZORUNLU OPSİYON İSTİYOR"

"Galatasaray, Zaniolo için 18 milyon Euro'luk teklifi gördüğünü söylüyor ama şarta bağlı opsiyon. Maçların %80'inde oynama şartı var. 5 milyon  Euro + 13 milyon Euro. Galatasaray bunu şartsız istiyor ama zorunlu konusunda ikna edemiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 15:04
YORUM EKLE