Haluk Yürekli: "Okan Buruk, ikna etmek için Londra'ya gitmişti, bu kadar kolay değil"

Galatasaray'da Erden Timur'un istifası gündem olurken bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmaları yapılıyor.

Haluk Yürekli: "Okan Buruk, ikna etmek için Londra'ya gitmişti, bu kadar kolay değil"

343 Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH'İN GARANTİ BİR SÖZLEŞMESİ YOK"

"Galatasaray'da Hakim Ziyech'in garanti bir sözleşmesi yok. Diziyle alakalı bir madde var. Eğer diz sakatlığı yaşarsa kontratta yazan rakamdan daha düşük bir para kazanacak, +1 opsiyonu da buna bağlı. Masaya bir teklif koyup, daha garanti bir sözleşme almaya çalışabilir."

"AMRABAT, ESKİSİ KADAR İSTENMİYOR"

"Sofyan Amrabat'tan bahsediyor. Zaniolo takası falan ama şöyle bir detay var. Okan hoca için Amrabat'ı geçen seneki kadar çok istemiyor diye bir dedikodu var. Bu sadece duyum. Manchester United performansı kafalarda soru işareti yaratmış diye bir duyum böyle."

"OKAN HOCA, İKNA ETMEK İÇİN LONDRA'YA GİTTİ"

"Mauro Icardi'nin Galatasaray'a gelmesinde ısrarcı olan tek kişi Erden Timur'du. Icardi başarılı örnek, Tete başarısızlıkörneği. Günün sonunda şu var; Erden Timur bu transferleri tek başına yapmadı. Icardi'de Tete'de ısrar etti evet ama hepsinde günün sonunda Okan hoca onayladı. Angelino Okan hocanın 1 numarasıydı. 6 ay sonra takımdan ayrıldı. Bu transfer işi kolay iş değil. Wilfried Zaha fırsat transferiydi. Ya Okan hoca, Zaha'yı ikna için kamptan Londra'ya gitti." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 15:31
YORUM EKLE