İbrahim Toraman: "Galatasaray'da kesinlikle fark yaratır, inanıyorum"

Beşiktaş ve A Milli Takımımız'ın eski oyuncusu İbrahim Toraman, Skorer TV'ye konuk olurken Galatasaray ile ilgili konuştu.

İbrahim Toraman: "Galatasaray'da kesinlikle fark yaratır, inanıyorum"

Beşiktaş ve A Milli Takımımız'ın eski savunmacısı İbrahim Toraman, Skorer TV'nin canlı yayında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

İbrahim Toraman, Galatasaray ile ilgili de yorumlarda bulundu.

Toraman'ın açıklamaları şu şekilde:

'OKAN BURUK'UN BAŞARILI OLMASINI İSTERİM'

"Çok iyi transferler yaptı Galatasaray. Okan Buruk, benim takım arkadaşım, başarılı olmasını isterim. Puan olarak Galatasaray sıralamada yukarıda ama oyun olarak değil. Kayserispor, Galatasaray orta sahasına baskı yaparak çok hata yaptırdı. Galatasaray'ın Kayserispor maçında oyunu domine etmesi gerekiyordu. Icardi, Mata gibi yıldızları var. Anadolu takımının bu baskıyı hissetmesi lazım. Galatasaray'ın büyük potansiyeli var ama oyun olarak istenileni veremiyor. Bir oyuncunun 2 haftada hazır olması imkansız."

'ICARDI İŞ YAPAR'

"Icardi'nin iş yapacağına inanıyorum. Topla buluşamadı. Ortaları iyi yapamadılar. Icardi kesinlikle fark yaratır. G.Saray'ın teknik anlamda sıkıntısı orta alanda. Fizik olarak iyi değiller. Yetenek olarak iyiler, ama fizik ve tempo olarak düşükler. Bu da orta saha kaybettirir. Orta sahayı kaybederseniz maçı kaybedersiniz. Orta saha bir takımın omurgasıdır."

'KEREM VE YUNUS TEMPOLARINI YÜKSELTMELİ'

"G.Saray oturmuş takım olsa Kerem ve Yunus gibi oyuncular fark yaratır. Kerem ve Yunus'un tempolarını yükseltmeleri lazım. Kerem topla bazen çok oynuyor. Yunus kısa alanda çok iyi oyuncu. Adam eksiltebiliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
İnan Çelik
İnan Çelik - 2 yıl Önce

Galatasaray geleceğini iyi düşünmesi gerek biz gerçek Galatasarayı görmek istiyoruz Galatasaray ın ruhu için oynasınlar