"İki başkan transfer etmek için beni aradı, Galatasaray izin vermedi"

Galatasaray'ın efsanesi Fernando Muslera, kariyeriyle ilgili açıklamalar yaptı.

"İki başkan transfer etmek için beni aradı, Galatasaray izin vermedi"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Uruguay'da katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. 

Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

"KARİYERİMİ GALATASARYA'DA BİTİRECEĞİM GİBİ DURUYOR"

"Sözleşme yenileme kararımla birlikte kariyerimi Avrupa'da yani Galatasaray'da bitireceğim gibi duruyor. Şu an için Uruguay'a futbol oynamak için gitmeyeceğim gibi duruyor ancak ne olacağını tabii ki de bilemiyorum. Şu an için tüm odağımı gelecek sezona verdim. Ondan sonrasına bakacağız."

"BUNCA YILDAN SONRA ORADA OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

"Uruguay'da Amatör İkinci Lig'de Sportivo Bella Italia takımının sahibiyim. Bu beni büyüleyen bir şey. Galatasaray'a bağlılığımı sürdüreceğim çünkü bunca yıldan sonra orada olmamak mümkün değil ama hayatım Uruguay'da olacak"

"TRANSFER ETMEK İÇİN BENİ ARADILAR"

"Nacional ve Peñarol kulüplerinin başkanları transfer etmek için beni aradı. Ufak bir geri dönme düşüncem olsa da Galatasaray bu duruma izin vermedi."

"BIELSA BENİ ARADI..."

"2022 Dünya Kupası öncesinde bir daha Uruguay forması giymeme kararını almıştım. Kırmızı kart sonrasında aldığım cezalarla ailemle 2009'dan beri yaşayamadığım yakınlığı buldum. Kasım'daki maçlar için Marcelo Bielsa beni aradı, kararımı kabul ettiğini ancak kararımın Mart ayına kadar değişmesi durumu için bunu kamuoyuna açıklamamam gerektiğini söyledi. En sonunda mart ayında kendisine devam etmeyeceğimi söyledim."

"LUGANO'NUN TAVSİYESİYDİ"

"Türkçe'yi %80 falan anlıyorum ve bu Diego Lugano'nun tavsiyesiydi, biliyor musun? Türkiye'ye geldiğimde bana, 'Bak, Türkçe öğren çünkü belli ki uzun yıllar burada olacaksın ama %100 değil, aksi takdirde delirirsin' dedi."

"KULAKLARINI KAPATAN BİRÇOK OYUNCUYA ŞAHİT OLDUM"

"Atmosfer için birçok rekora sahibiz. Gerçek şu ki taraftarlarımız her zaman 12. oyuncu gibiler. Maç esnasında kulaklarını kapatan birçok rakip oyuncuya şahit oldum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 20:14
YORUM EKLE