Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'a 30 Milyon Euro verdi ama 30 lira vermeyenler kirli dedikodu yaptı, bunu asla kabullenemiyor"

Galatasaray'da Erden Timur konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken transfer görüşmeleri de yapılıyor.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'a 30 Milyon Euro verdi ama 30 lira vermeyenler kirli dedikodu yaptı, bunu asla kabullenemiyor"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR İSTİFASINI AÇIKLAYACAK"

"Erden Timur, Salı günü istifasını açıklayacak. Basın toplantısı kulüp binasında olmayacak. Erden Timur'un ayrılık kararı yeni alınmış bir karar değil. Erden Timur, 6 ay önce başkan Dursun Özbek'e ayrılacağını iletmiş.

"ERDEN TİMUR ÇOK KIRILMIŞ"

"Erden Timur çok kırılmış durumda. Erden Timur, Sportif A.Ş. başında transferleri yapan buna karar veren adam imajından rahatsız. Erden Timur'a Kulüp yönetimlerinde daha önce görev almış bir kişi sponsorluklar ile ilgili kirli bir dedikodu üretiyor ve bu konu Dursun Özbek'e kadar geliyor. Erden Timur bugüne kadar sponsorluklarından 30 Milyon Euro verdi ama 30 lira vermeyenler bu dedikoduları üretiyor. Karşımızda Erden Timur gibi büyük bir Galatasaraylı var ve bu adama sponsorluklarla ilgili kulüp içerisinden kirli dedikodular üretiliyor. Erden Timur bu durumu asla kabullenemiyor."

"YAPTIKLARI GÖZ ARDI EDİLDİ"

"Erden Timur, Mecidiyeköy projesini geliştiren değerini artıran isim. Galatasaray Adasını yaptı ama kulüp içerisinde sadece futbol ve transferlere bakıyor imajı verildi. Ndombele, Tete eleştirilerini camia içerisinden sürekli aldı. Diğer yapılanlar göz ardı edildi."

"ŞİRKETLERİ 800'ÜN ÜZERİNDE MALİ DENETİME TABİ TUTULDU"

"Erden Timur, Galatasaray'da görev almaya başladığı süreçten bu yana şirketleri 800'ün üzerinde mali denetime tabi tutuldu ama tek bir yanlış bulunamadı. Erden Timur ile sürekli uğraştılar. Ama Erden Timur yalnız kaldı."

"FOFANA'NIN BONSERVİSİ OLDUKÇA YÜKSEK"

"Sofyan Amrabat, Fofana haberleri doğru. Fofana'nın bonservisi oldukça yüksek. Önce kiralama ve opsiyon düşünülüyor. Amrabat, orta saha için belirlenen listede olan isimlerden biri ancak Galatasaray net olarak oynayan tartışmasız isimlerle görüşüyor."

"10 NUMARA İÇİN MERTENS'İ YEDEKLEYECEK BİR İSİM DÜŞÜNÜLÜYOR"

"10 numara bölgesi içinde Mertens'i yedekleyecek ya da Mertens ile aynı şekilde oynayacak kalitede bir isim daha düşünüyor."

"SAĞ BEK VE ORTA SAHA İÇİN 6'ŞAR KİŞİLİK LİSTE VAR"

"Galatasaray'da sağ bek transferi ve orta saha transferi için 6'şar kişilik liste var. Bu listede en iyileri alacaklardır. Sağ bek mevkisinde de alternatifler mevcut. Hatta biri İspanya'dan genç bir isim." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 14:49
YORUM EKLE