Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'a çok yakın durumda, Okan Buruk çok istiyor, ciddi bir uğraş var"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanırken transfer görüşmelerinde sona doğru geliniyor.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'a çok yakın durumda, Okan Buruk çok istiyor, ciddi bir uğraş var"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"EMİN BAYRAM, AYRILMA İSTEĞİNİ İLETTİ"

"Emin Bayram'a Westerlo talip. Herhangi bir anlaşma söz konusu değil ancak Belçika liginde 11. sırada yer alan Westerlo'dan bahsediyoruz. Emin Bayram'ın ayrılma isteği bulunuyor. Galatasaray'ın Westerlo ile bir anlaşması söz konusu değil. Ancak tekrarlıyorum Emin Bayram kendisi ayrılma isteği olduğunu iletti."

"RABIOT'UN YILLIK ÜCRET TALEBİ 10 MİLYON EURO ÜSTÜNDE"

"Adrien Rabiot'un maaş talepleri çok yüksek, bir yoklama yapıldı ancak yıllık ücret talebi 10 Milyon Euro'nun üstünde. Rabiot ile ilgili herhangi bir girişim olmayacak."

"DOUE, ÇOK YAKIN DURUMDA"

"Guela Doue ile temaslar sıklaştı, pazarlık sürüyor. Assignon ile ilgili de görüşme var. Ancak Doue'yi çok daha yakın durumda görüyorum. Okan Buruk çok istiyor. Ciddi bir uğraş var."

"HOJBJERG İLE GÖRÜŞMELER SONA YAKLAŞIYOR"

"Pierre-Emile Højbjerg ile ilgili görüşmeler sürüyor. Højbjerg, Avrupa Şampiyonasının ardından tatile çıktı, menajeri ile görüşmeler sona doğru yaklaşıyor. Olumlu ya da olumsuz dönüş kısa sürede belli olacak."

"GALATASARAY'I HEDEF ALIYORLAR"

"Galatasaray, iki sezondur şampiyon oluyor, Fenerbahçe ilk resmi maçını Galatasaray'dan çok daha önce yapacak ancak Fenerbahçe'ye tepki yazısı görebiliyor musunuz? Algıcılar, Galatasaray'ı hedef alıyor. Transfer yapılamıyor yangını yapılıyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 gün Önce

Okan kim kardeşim.. GS'ın gençlerini bozuk para gibi harcayan bir adam.. Tete, Zaha, Ziyech, Ndombele... bunları getirir, kulübün kasasını boşaltır ve menajerlerin/sülük oyuncuların ceplerini doldurur.. Adamda eskimiş/dinazor oyuncu aşkı var.. iki senedir GS'da altyapıdan parlattığı tek oyuncu var mı? Hepsini dağıtıyor.. Emin Bayram da ona güvenmiyor ve gitmek istiyor