Kaya Çilingiroğlu: "Aynı oyuncuyu 28 milyon Euro'ya aldılar, Galatasaray transfer ederse hayırlı olur"

Galatasaray'ın yeni sezon kadro planlaması çalışmaları devam ediyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Aynı oyuncuyu 28 milyon Euro'ya aldılar, Galatasaray transfer ederse hayırlı olur"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH'İN NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR"

"Eğer bir futbolcu saha içerisinde ekstra işler yapıyorsa demek ki kaliteli bir futbolcudur ama Hakim Ziyech'in bazen davranışlarıyla ne yapacağı belli olmuyor."

"BATSHUAYI, DOĞRU BİR HAMLE"

"Galatasaray, Michy Batshuayi'yi alarak doğru bir hamle yaptı. Çok profesyonel bir futbolcu. Sakatlanmaz, görevini yapar. Böyle oyuncular her zaman tercihtir. Fenerbahçe'de Kuyt vardı, o da bu karakterdeydi."

"ICARDI, BU LÜKSÜ BULAMAZ"

"Mauro Icardi, Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı. Zaten bu kontratı ve insanların ona bakış açısı olarak bu lüksü başka hiçbir yerde bulamaz. Arabistan'da bile sana bu kadar genişliği vermezler. Yeni sezon kampına ne zaman katılacağı bile belli değil."

"OĞUZ AYDIN DEĞERLİ BİR FUTBOLCU"

"Eğer bir futbolcu Alanyaspor'da sezonu 13 gol ve 8 asistle tamamlamışsa değerli bir futbolcudur. Üstelik sadece kanat olarak değerlendirmemek lazım. Başka bölgelerde de oynayabilir. Beşiktaş aynı oyuncunun benzeri olan Rafa Silva'yı 28 milyon Euro'ya aldı. Oğuz Aydın, transfer eden kulübe hayırlı olacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 01:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat
Nevzat - 2 gün Önce

Kaya Çilingiroğlu na sormak lazım Beşiktaş Alanya'nın Antalya'nın gol krallarını da aldı noldu sen şimdi oğuz aydın i metediyorsun oğuz büyük takımlarda kontratak mi oynayacak kaç maç böle açık alan bulacak acaba büyükler Anadolu takımlarında yıldızlarını değil takımları için hamallık yapan oyuncularına bakmaları lazım