Kaya Temel: "16 milyon Euro'ya kadar çıktılar ama Galatasaray '25 milyon Euro yoksa kampımıza katılır' dedi"

Galatasaray'ın iç ve dış transferdeki çalışmaları devam ediyor.

Kaya Temel: "16 milyon Euro'ya kadar çıktılar ama Galatasaray '25 milyon Euro yoksa kampımıza katılır' dedi"

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH İÇİN 10 MİLYON EURO VE ÜZERİ TEKLİF KABUL EDİLECEK"

"Hakim Ziyech'e 10 milyon Euro ve üzeri teklif gelmesi halinde Galatasaray izin verecek. 10 milyon Euro altında olduğu sürece Ziyech devam edecek. Gelen teklifler şu ana kadar yetersiz görüldü."

"ZANIOLO'YU KAFALADILAR"

"İtalyanlar, Zaniolo'yu kafaladılar. Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili yaptığı paylaşımları kaldırarak Galatasaray'ın istediği parayı aşağıya çekmeye çalışıyor. Atalanta, 16 milyon Euro'ya kadar çıktı ama istenen seviyede değil. Galatasaray yönetiminin düşüncesi şu şekilde; 'Ya bizim istediğimiz parayı verirsiniz ya da Zaniolo 3 Temmuz'da bizim kampımıza katılır!' şeklinde. Galatasaray, Atalanta ve Fiorentina'ya Zaniolo için 20+5 milyon Euro rakamını yineledi."

"DOUE İÇİN TEKLİF YAPILDI

"Galatasaray, sağ bek Guela Doue için temasa geçti ve Rennes'e durumunu sordu. Galatasaray teklifini sundu. Galatasaray, sağ bek transferini kampa kadar yetiştirmeyi düşünüyor. 9 Temmuz'a kadar görüşmelerini sürdürecek." ifadelerini kullandı. 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2024, 14:57
YORUM EKLE