Kaya Temel: "Ailesi ezilme tehlikesi geçirdi, Galatasaray'dan ayrılmasını bekliyorum, sitem etti"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli günlerin başlayacağı döneme girildi.

Kaya Temel: "Ailesi ezilme tehlikesi geçirdi, Galatasaray'dan ayrılmasını bekliyorum, sitem etti"

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"OĞUZ AYDIN İÇİN 5 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"Alanyaspor Oğuz Aydın için 5 milyon Euro istiyor. Galatasaray, bu transferde, genç oyuncular ya da kiralık futbolculardan vererek takas formülü düşünüyor."

"NELSSON SİTEM ETTİ, AİLESİ EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ"

"Nelsson'un hesabı hacklenmedi, tamamen kendi yaptığı bir sitem. Şampiyonluk kutlaması esnasında taraftarın sahaya inmesi sonrası Nelsson'un ailesi karambolde kaldı, ezilme tehlikesi geçirdi. Aynı şekilde Kerem Demirbay da bu konuda sinirli ve sitemliydi. Victor Nelsson'un Galatasaray'dan ayrılmasını bekliyorum. İlerleyen günlerde bu konu hakkında sıcak gelişmeler yaşanacak."

NELSSON OLAYI NE?

Victor Nelsson şampiyonluk kutlamaları sonrası sosyal medya hesabından "Kutlamalar sırasında aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, yazıklar olsun size. Utanın" paylaşımını yaptı.

"KEREM AKTÜRKOĞLU CEPHESİ EURO 2024'Ü BEKLİYOR"

"Real Sociedad'ın Kerem Aktürkoğlu için olan ilgisi yeni değil, devre arasında da ilgisi olmuştu. Şu an 12 milyon Euro + bonuslar içeren bir teklif yapıldı. Roma, Ajax ve MLS'ten de ilgiler var ancak oyuncu tarafı EURO 2024'ü beklediklerini söyledi."

TETE, ZAHA, ABDÜLKERİM BARDAKCI

"Galatasaray, Tete'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak veya direkt bonservisiyle satmak istiyor. Wilfried Zaha'yı da yüksek maaşından dolayı takımdan göndermek istiyor. Astronomik teklif gelmediği sürece ise Abdülkerim Bardakcı takımda kalacak."

"ERDEN TİMUR, NET KARARINI VERMEDİ"

"Erden Timur, gidip gitmeme konusunda henüz net bir karar almadı."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 00:39
YORUM EKLE