Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri, Real Sociedad'ı resmen açıkladı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri, sarı kırmızılı oyuncuyu transfer etmek isteyen Avrupa kulübünü açıkladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri, Real Sociedad'ı resmen açıkladı!

Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ın en çok süre alan oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, Rams Park'ta düzenlenen unutulmaz şampiyonluk kutlamasında veda vaktinin geldiğine dair büyük ipucu vermişti. 

ÖNCELİĞİ AVRUPA AMA ARABİSTAN'DAN ÇOK YÜKSEK TEKLİFLER GELİYOR

Milli oyuncunun önceliği Avrupa'nın büyük liglerinde yer almak olsa da temsilcisine Suudi Arabistan'dan parasal değeri çok yüksek teklifler de geliyor.

EN CİDDİ KULÜP REAL SOCIEDAD

Ajax'ın Türk milli oyuncuyla sözleşme imzalamak istediğine dair söylentiler var ancak bunun şimdilik bir temeli yok. Şimdilik Avrupa'nın 5 büyük liginden oyuncuya ciddi şekilde ilgi gösteren tek kulüp Real Sociedad oldu.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni menajeri William Davila, Özgür Sancar'ın bu konudaki sorusunu yanıtladı. 

"REAL SOCIEDAD İSTİYOR"

Bask kulübünün futbolcuyla ilgilenip ilgilenmediği hakkında konuşan Davila, "Evet, Aktürkoğlu'nun tarzını beğeniyorlar, Real Sociedad onu istiyor." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İLE HENÜZ PAZARLIK YAPILMADI

Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad'ın gündeminde ancak İspanyol kulübü 2 yıllık sözleşmesi kalan oyuncu için henüz Galatasaray ile pazarlık yapmadı.

Kaynak: Özgür Sancar / Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 1 ay Önce

Millete hikaye yapmayın kim alır Kerem aktürkoğlu'nu ne yapsınlar bu futbolcu bunun gibi dünya kadar futbolcu var mücadelesi olmayan tembel şımarık bir futbolcu

A. Çakmak
A. Çakmak - 1 ay Önce

Futbolda duygusallığa yer yoktur. Yetenek, Teknik,Fizik , karakter ve profesyonellik ( İş ahlâkı, devamlılık) en önemli unsurlardır.
İstemeyen,nazaran ve aşırı duygusal olan topçulara veda edilmelidir.