Kutlu Akpınar: "Galatasaray'da Okan Buruk ve Dursun Özbek'in istediği 1. oyuncu"

Galatasaray'da yerli oyuncu havuzunu genişletmek için önemli isimlerle görüşmeler sürüyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'da Okan Buruk ve Dursun Özbek'in istediği 1. oyuncu"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEKİ OĞUZ AYDIN TRANSFERİNDE BİZZAT ROL OYNAYACAK"

"Oğuz Aydın, Galatasaray'ın gündeminde ama Ajax da ilgileniyor. Dursun Özbek, Oğuz Aydın transferinde bizzat rol oynayacak ve Galatasaray transferi bitirmek istiyor ama kolay bir transfer değil."

"İLKAY GÜNDOĞAN, OKAN BURUK VE DURSUN İSTEDİĞİ 1. OYUNCU"

"İlkay Gündoğan, Okan Buruk ve Dursun Özbek'in istediği 1. oyuncu ama kolay bir transfer değil. Bunun nedeni Barcelona'da hoca değişikliğinin yaşanması ve sürecin uzayacak olması. Galatasaray'ın İlkay konusunda beklentisi ve hayali var. Bu da Dursun Özbek'in yıldız transferi gerçekleştireceğini gösteriyor."

"SALİH ÖZCAN LİSTEDE"

"Galatasaray'ın listesinde Salih Özcan'ın olduğunu biliyorum. Borussia Dortmund'da ayrılma ihtimali kuvvetli. Türkiye'Den ilgilenen başka kulüpler de var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 20:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 hafta Önce

Transfer gizli yapılır....isimler gizli tutulur....aldı ha, alacak ha, alıyor ha dediğin transferlerin çoğu olmamıştır....onun için isim verilerek yapılan transfer haberleri hep karavana çıkmıştır... bunlar menajer oyunlarıdır.....menajerler böylelikle fiyatı arttmışlar ve çoğunlukla da oyuncular başka takımlara transfer olmuşlardır...