Kutlu Akpınar: "Galatasaray dünya yıldızı bir transfer yapacak, Okan Buruk'un en ciddi istediği oyuncu"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde flaş isimler gündeme geliyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray dünya yıldızı bir transfer yapacak, Okan Buruk'un en ciddi istediği oyuncu"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Tivibu Spor Youtube kanalında Galatasaray'ın transferi gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO'NUN KİRALIK GİTME İHTİMALİ VAR"

"Zaniolo'nun zor olmayan zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık gitme ihtimali var. Benim aldığım bilgi bu şekilde. Kiralama bedeli ve opsiyonun toplam rakamının 22-23 milyon Euro olma ihtimali var."

"HOJBJERG'E TEKLİ GÖTÜRÜLMEDİ"

"Pierre-Emile Hojbjerg, şu an için Galatasaray'ın teklif götürdüğü oyunculardan değil ama Galatasaray'ın şu an rotaları İngiltere ve İtalya üzerinde. Buralarda görüşmeler gerçekleşiyor."

"DÜNYA YILDIZI BİR ORTA SAHA ALINACAK"

"Galatasaray, orta sahaya dünya yıldızı bir transfer yapacak. Fofana'dan çok bahsediliyor. Tüm liglerden talipleri var. Diğer bir isim Goretzka… Bunlar hemen gerçekleşecek transferler değil. Bir başka isim McTominay. Bunların hepsi dinamik oyuncular.

"YUSUF KABADAYI KOALY DEĞİL GİBİ"

"Sol kanat için Yusuf Kabadayı ismi konuşuluyor. Schalke'den ayrıldı, Bayern Münih'e geri dönüyor. Avrupa'dan ilgilenen takımlar var kolay değil gibi görünüyor."

"EMİRHAN TOPÇU LİSTEDE"

"Stoper olarak Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu listede. Avrupa'dan talipleri devam ediyor."

"OĞUZ AYDIN, EN CİDDİ OLARAK İSTENEN OYUNCU"

"Oğuz Aydın, Okan Buruk'un en ciddi olarak kadrosunda görmek istediği oyuncu. Kerem Aktürkoğlu'nun gidişi Oğuz Aydın'ın gelişiyle tamamlayıcı olabilir. Ajaxi, çok ciddi şekilde istiyor. Alanyaspor, 5 milyon Euro ve sonraki satıştan bonuslar istiyor. Okan hocanın mutlak istediği isimlerden bir tanesi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 03:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
CRİSTİANO  RONALDO
CRİSTİANO RONALDO - 2 hafta Önce

WELCOME CR7