Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu biliyorum, görüşme olabilir"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi birçok gelişmenin olması beklenirken haraketlilik başladı.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu biliyorum, görüşme olabilir"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, ZANIOLO'YU KAMPTA GÖRMEK İSTİYOR"

"Okan hoca, Zaniolo'yu kampta görmek ve değerlendirmek istiyor. Çünkü Zaniolo sağ taraf, forvet ve 10 numara oynayan bir oyuncu, bu yüzden değerlendirmek istiyor."

"SANCHEZ'İN KALMASINI İSTİYOR"

"Okan hocanın mutlak isteği; Davinson Sanchez'in takımda kalması. Ancak gelecek astronomik teklifler kabul edilebilir."

"TETE İÇİN GELEN TEKLİFLER 5.5-6 MİYLON EURO"

"Tete'ye Brezilya'dan bir ilgi var. Brezilya ekipleri Tete'ye yatırım yapmak istiyor. Galatasaray'ın beklentisi 10 milyon Euro. Gelen teklifler şu ana kadar 5.5-6 miylon Euro ceivarında.

"ZAHA İÇİN GELECEK TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK"

"Wilfried Zaha'ya Premier Lig'de ilgi var. Gelecek tekliflerin değerlendirileceğini düşünüyorum. Galatasaray, ondan para kazanacaktır ama şu ana kadar gelen net bir resmi teklif yok."

"KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN EN CİDDİ TEKLİF AJAX'TAN"

"Kerem Aktürkoğlu için en ciddi teklif Ajax'tan gelmiş durumda. İspanya çok konuşuluyor ama benim aldığım bilgiye göre Ajax ciddi şekilde ilgileniyor. Suudi Arabistan'dan çok ciddi maaş teklif edildi ve MLS'ten de ilgi var."

"ERIKSEN'İN LİSTEDE OLDUĞUNU BİLİYORUM"

"Sofyan Amrabat için Galatasaray'ın daha hızlı davranacağını düşünüyorum. Fofana gündemde ama herkesin gündeminde olan bir oyuncu. Eriksen, listenin üst sıralarında değil ama listede olduğunu biliyorum. İlerleyen süreçte görüşme olabilir, çünkü oyuncunun kontratı 2025'te bitiyor. Sağ bek için Sacha Boey değil, farklı isimlere  yönelecekler. Almanya ve İtalya'dan ilgilenilen oyuncular var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 3 hafta Önce

Galatasaray yönetimine açık çağrımızdır ! Şampiyon olan takımın iskeletini bozmadan vasat oyuncuların yerini kaliteli genç oyuncularla doldurun.

ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

ERİKSEN'İ GS'YE KİM YAZIYORSA GS DÜŞMANIDIR....NE ERİKSENİ YA...HASTA MISINIZ SİZ....HASTA ADAMI NASIL OLUR DA TRANSFER EDERSİNİZ...İKİNCİ VECİNO FACİASI YAŞAMAK MI İSTİYORSUNUZ...EY YÖNETİN NEDİN EDİN RAFA SİLVA'YI A LI NIZ....