Kutlu Akpınar: "Okan Buruk'un verdiği transfer listesinin ilk sırasında, Galatasaray 10 Milyon Euro'nun üzerine çıkacak"

Galatasaray'da iç ve dış transferde flaş gelişmeler yaşanmaya başladı.

Kutlu Akpınar: "Okan Buruk'un verdiği transfer listesinin ilk sırasında, Galatasaray 10 Milyon Euro'nun üzerine çıkacak"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Radyo Gol yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BATSHUAYI, 1 AYDIR TAKİP EDİLİYORDU"

"Michy Batshuayi, transferi çok gizli yürütüldü. Fenerbahçe'nin teklifi ile Galatasaray'ın teklifi arasında yıllık kazanç değil ama imza parası anlamında fark vardı. Galatasaray, 1 aydır oyuncunun durumunu takip ediyor. Batshuayi, 3 yıllık sözleşme ve artı imza parasıyla beraber 12 Milyon Euro'nun altında bir bedelle Galatasaray'a katılacak."

ORTA SAHA TRANSFERİ

"Pierre-Emile Højbjerg için Tottenham'a resmi bir teklif iletilmedi. Oyuncuya İngiltere ve İtalya'dan teklifler var. Scott McTominay, Okan Hoca'nın listesindeki en önemli oyuncu. Cenk Ergün, İskoçya - İsviçre maçını yerinde takip etti. İzlediği oyunculardan bir tanesi Scott McTominay. Galatasaray'ın transfer rotası İngiltere ve İtalya üzerinden devam ediyor."

"KEREM'İN KALMA İHTİMALİ ÇOK AZ"

"Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'da kalma ihtimali çok az. Oyuncu artık Avrupa'da oynamak istiyor. MLS ve Suudi Arabistan'dan çok fazla ilgi var. Son olarak Rusya ve Fransa'dan da teklifler söz konusu."

"OĞUZ AYDIN, YERLİ OYUNCU LİSTESİNDE 1. SIRADA"

"Oğuz Aydın, Galatasaray'ın transferde yerli oyuncu listesinde 1. sırada. Galatasaray'ın teklifi 4.5 Milyon Euro civarında. Bazı oyuncu takası ihtimalleri ve bonusların da yer aldığı bir paket sunulacak."

"TETE İÇİN TEKLİF GELMESİNİ BEKLİYORUM"

"Tete konusunda 1-2 hafta içinde yeni bir gelişme yaşanmasını bekliyorum. Oyuncuya devre arasında Suudi Arabistan'dan talip vardı ama kendisi kabul etmedi. Brezilya Ligi'nde kendisiyle ilgilenen takımlar var. 8.5-9 Milyon Euro bandında bir teklifin Brezilya'dan gelmesini bekliyorum."

"BISSAKA İÇİN 10 MİLYON EURO ÜZERİNE ÇIKILACAK"

"Okan hocanın verdiği transfer listesinin ilk sırasında Aaron Wan-Bissaka var. Manchester United ile bir yıllık kontratı kaldı. Oyuncunun transferi için Galatasaray 10 Milyon Euro'nun üzerine çıkacak."

"OKAN BURUK İSTİYOR AMA ZANIOLO KADRODA OLMAYACAK"

"Okan hoca Nicolo Zaniolo'nun kadroda kalmasını istiyor. Zaniolo'yu, Fiorentina'nın yanı sıra Milan ve Juventus yakından takip ediyor. Son talip Atalanta oldu. Oyuncu için gelen teklifler satın alma opsiyonlu kiralama ancak Galatasaray zorunlu satın alma opsiyonu olmadıkça bu tekliflere sıcak bakmıyor. Zaniolo, gelecek yıl Galatasaray'ın kadrosunda olmayacak." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 23:38
YORUM EKLE