Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un ısrarla istediğini duydum, Galatasaray için nokta atışı bir transfer"

Galatasaray, Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarak alternatif golcü sorununu çözdü.

Levent Tüzemen: "Okan Buruk'un ısrarla istediğini duydum, Galatasaray için nokta atışı bir transfer"

Galatasaraylı gazeteci Levent Tüzemen, Michy Batshuayi transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"NOKTA ATIŞI BİR SANTRFOR ALINDI"

"Galatasaray yönetimi, Icardi'nin yanına nokta atışı bir santrfor aldı. Dışardan gelecek bir oyuncu uyum sorunu yaşayabilir, takıma ayak uyduramayabilirdi. Batshuayi ligimizi yakından tanıyan, oynayacağı ekipleri bilen bir golcü."

"OKAN BURUK, ISRARLA İSTEMİŞ"

"Duydum ki Okan hoca bazı maçları 4-4-2 oynayacakmış. Batshuayi'yi de ısrarla istemiş. İki sene önce de Belçikalı golcüyü gündeme almışlar ama transferi gerçekleşmemiş."

"ICARDI İLE BİRLİKTE OYNAYABİLİR"

"Batshuayi, Icardi ile birlikte oynayabileceği gibi geçmişteki Drogba ve Burak Yılmaz örneğini hatırlarsak kanatta da görev yapabiliyor. Çünkü Drogba merkez santrfor oynadığında Fatih Terim, Burak Yılmaz'dan kanatta da verim almıştı. Batshuayi'nin katılımı Icardi'nin de devamlı markaj altında kalmasını önler. Arjantinli golcüye konfor alanı sağlar."

"FENERBAHÇE'DE MUTLU OLAMADI"

"Batshuayi'nin en büyük özelliği rakip savunmalara kendini unutturuyor ve çok fazla pozisyona giriyor. Fenerbahçe'de aradığı mutluluğu bulamadı çünkü yeterince ilk 11'de görev yapmadı."

"FENERBAHÇE'YE GÖRE DAHA FAZLA SÜRE ALIR"

"İstatistikler, Batshuayi'nin İsmail Kartal döneminde ligde 4 kez ilk 11'de oynadığını gösteriyor. Okan Buruk ile daha fazla süre alacak, Galatasaray'ın hücum gücüne, pozisyon bulmasına ciddi katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Memo
Memo - 6 gün Önce

Keşke kalsaydı Fenerbahçe de