Mahmut Uslu: "Galatasaray çok fazla yanlış işlere girdi, hepsinin gereğini yaparız"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki saha dışı söylemelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Mahmut Uslu: "Galatasaray çok fazla yanlış işlere girdi, hepsinin gereğini yaparız"

Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, yönetim listesinde yer alan Mahmut Uslu, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekol TV'ye konuşan Uslu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ÇOK FAZLA YANLIŞ İŞLERE GİRDİ"

"Galatasaray, bizim ezeli rakibimiz ama Galatasaray çok fazla yanlış işlere girdi. Özellikle son küfürlü şarkıları falan çok yanlış. Okan Buruk'u  söylüyorum tabii ki... Bunlar çok yanlış şeyler. Bunların hepsinin gereğini biz yaparız."

"BİZ HERKESLE DOSTULUK YAPARIZ AMA..."

"Biz sadece iki tane başkanlarıyla ilgili konuşma yaptık ama diğerleriyle bizim hem dostluk hem de büyük rekabetimiz vardı. Çünkü Fenerbahçe'siz Galatasaray olmaz, Galatasaray'sız Fenerbahçe olmaz. Biz bu bilinçteyiz. Biz her zaman herkesle dostluk yaparız ama bize karşı herhangi bir şey olursa biz uzatmayız, bilsinler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 15:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 1 ay Önce

Uslanmayan Uslu, şu spor aleminde kötü söz konusunda sicili senden daha çok kötü ve kabarık adam yok...sen bu konuda hiç ağzını açma...senin geçmişteki vukuatlarını unutmuş değiliz...kendini sütten çıkmış ak kaşık görme....biz seni çoook iyi tanıyoruz...

Rasim
Rasim - 1 ay Önce

Uslu musun nesin sen hiç kendi takımının nasıl küfür ettiğini ve nasıl iftira attıklarını hiç duymadin mi örneğin adı mert olan ve meslekle alakası olmayan veya irfan kalecinin veya senin yöneticilerinin küfürlerini hiç duymadın mı duymadınız senden bir halt olmaz veya gs yanlış işleri varsa neden savcıya gitmiyorsun bak gs sizin için nasıl şikayet etti kendi kendine provokatörlük yapma

Adem
Adem - 1 ay Önce

Ömer Cavuşoglu, Aziz Yildırım, Ekşioglu, Uslu , Ali Koç, Selahattin Baki gibi adamlar Türk futbolunun temeline dinamit koyan adamlardır....bunların vukuatları hafızalarımızda...Allah bunları ıslah etsin...

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 ay Önce

Eşkıyalığın bir başka versiyonu.. Alıştıkları tehdit dili hiç değişmedi... Anladıkları en iyi şey: Şiddet.. Metrisler boşuna değilmiş meğerse..

Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 1 ay Önce

Buyur yap! Elini tutan mı var. Keşke herkes temiz lig, temiz futbol, centilmen spor için gereğini yapsa. Ama milyonların döküldüğü, endüstri haline gelmiş bir spor ortamı da mümkün mü? Kimse kimseye dürüstlük, ahlak satmasın. Paranın hüküm sürdüğü ortamda yozlaşma içinde olmaya paydaşları çıkar savaşı yapmaya mahkumdur.

Gossarlı
Gossarlı - 1 ay Önce

Bütün spor hayatını gerilimle, tehditle, şantajla, abuk subuk konuşmalarla geçirmiş birisi bu. Başka bir şey bilmez. O sebeple ciddiye almayın. Yoksa kendini fasulye sanır.

bilmukabele
bilmukabele - 1 ay Önce

Bak ne güzei, Galatasaray Fenerbahçe camiasını bütünleştirdş Teşekkür edeceğine tehdit ediyorsun. Gereğini yapacak konıumda da değilsin.

Sefer
Sefer - 1 ay Önce

Biz zaten hocamıza yakıştırma dık. Ama bunu,bu küfürbaz Hayronun dile getirirken kendini çok terbiyeli biri olduğunu söylüyor olmasına