"Mauro Icardi herkese baskı yapıyor, bundan hoşlanmıyor ve belli ediyor"

Galatasaray'da duran top antrenörü olarak görev yapan İspanyol çalıştırıcı Ismael Garcia, ülkesinde verdiği bir röportajda yıldız oyuncu Mauro Icardi için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"Mauro Icardi herkese baskı yapıyor, bundan hoşlanmıyor ve belli ediyor"

Şampiyon Galatasaray, bu sezon duran toplardan bulduğu gollerle dikkat çekti. Okan Buruk'un yardımcılarından duran top antrenörü Ismael Garcia, İspanya'da şampiyonluk sonrası bir röportaj verdi.

MAURO ICARDI İTİRAFI

İspanyol antrenör, Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanırken Arjantinli yıldız ile ilgili bir de itirafta bulundu. İşte Ismael Garcia'nın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, HERKESİN ÜSTÜNDE BASKI KURUYOR"

"Antrenmanlarda, hatta tur maçlarında bile çok rekabetçi bir oyuncu. Çok fazla ritim olmadığında bundan hoşlanmıyor, tempo olmadığında bunu belli ediyor. Herkese baskı yapıyor. Herkesin üzerinde baskı kuruyor. Çok kişilikli bir oyuncu. Soyunma odasında onu yönetmek karmaşık bir iş gibi görünüyor ama sonuçta o kazanmak ve takımın iyi olmasını isteyen zeki bir insan. Tüm takım arkadaşlarıyla ve çalışanlarla konuşuyor. Saha içinde ve dışında bir lider."

"TİPİK BİR GOLCÜ DEĞİL, İNANILMAZDI"

"İnsanların düşündüğünden çok daha fazla yeteneğe ve oyun anlayışına sahip bir oyuncu. Tipik bir golcü değil. Önemli sayıda asist yaptı ve oyuna dahil olma becerisi inanılmazdı. Takımın daha iyi oynamasına yardımcı oldu."

"NORMAL BİR TAVRI VAR"

"Kişisel düzeyde vurgulamak istediğim şey onun günlük yaşamı, tüm hareketlerine rağmen sahip olduğu normallik. Yaratabildiği tüm büyüklüğe rağmen normal bir tavrı var." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 02:29
YORUM EKLE