Mehmet Ayan: "Galatasaray 3-5 kuruş fazla kazanacak diye bunu yapmasın, bunlar aynı kişiler"

Galatasaray'da hafta sonu hem seçim hem de şampiyonluk gündemi yaşanacak.

Mehmet Ayan: "Galatasaray 3-5 kuruş fazla kazanacak diye bunu yapmasın, bunlar aynı kişiler"

Habertürk yorumcusu Mehmet Ayan, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi gündemini değerlendirdi.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY YÖNETİMİ, KENDİ STADINA BİLE HAKİM OLAMADI"

"Maç bitmiş, saatler geçmiş ve Fenerbahçe stada giriyor, Galatasaray engellemeye çalışıyor. Arka planda hareketli müzik eşliğinde şarkı vermişler. Saçma sapan işler. Galatasaray yönetimi kendi stadına bile hakim olamadı. Bu büyük bir eksiklik."

"3-4 KURUŞ FAZLA KAZANACAKLAR DİYE..."

"Galatasaray maçına gelen taraftarlar, futbolcusunu uyuttu. Hiçbir şekilde oyuncusunu sahanın içerisine sokamadı. Galatasaray yönetimi, 3-5 kuruş fazla kazanacak diye taraftarı müşteri olarak görmeyi bıraksın. Bunun ceremesini önümüzdeki sezon da çekersiniz. Önemli maçlarda Galatasaray iç sahada beklediği taraftar desteğini alamıyor. O desteği vermekten aciz kalanlar ile bugün Kerem Aktürkoğlu'nu ilk top kaybında ıslıklayan kişiler aynı."

"SEÇİM ÖNCESİ EKSİ YAZDI"

"Başkanlık seçiminde Dursun Özbek'i favori görüyordum ama bu maçta yaşananlar gerçekten yönetime eksi yazdı. Dengeler bozulabilir. Çünkü kararsız sayısı gerçekten çok fazla. Buradaki tepki oyu Süheyl Batum'a kayabilir. Süreci yönetmek artık çok önemli. Cumartesi seçim var, Pazar günü kritik Konyaspor maçı var. Galatasaray'ın bu sezonki kaderi hafta sonuna sığdı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 01:14
YORUM EKLE