Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da benim için büyük hayal kırıklığı oldu, Okan Buruk sildi"

Galatasaray, Süper Lig'de mutlu sona ulaştı ve 24. şampiyonluğunu elde etti.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da benim için büyük hayal kırıklığı oldu, Okan Buruk sildi"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"BENİM İÇİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

"Galatasaray'da bazı transferler 'Aldık, oynatacağız artık' mantığıyla oldu ama Okan Buruk, sıkıntıları anında giderdi. Benim için büyük hayal kırıklığı Angelino oldu, onu sildi. Wilfried Zaha ve Tete'yi kenara attı. Ndombele'yi görmedi bile. Bunlar çok zor kararlar. Bu isimlere mahkum kalabilirsin ama Okan hoca birçok krizi çok iyi yönetti. Benim oğlum bile Ndombele'nin Galatasaray'a transferinde heyecanlanmıştı ama öyle olmadı. Okan Buruk, Vecino'yu istemişti."

"HİÇBİR ZAMAN KRİZ OLUŞMADI"

"Galatasaray'ın takıldığı maçlar oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, kupa, puan kayıpları ama hiçbir zaman kriz oluşmadı. Erden Timur'un futbolcularla kurduğu duygusal ve ruhani bağ da burada önemliydi. Ruhani bağ derken sufi tarafı da var. Mauro Icardi'nin açıklamalarında bunu görüyoruz. Hocasını sırtına alıyor. Bunlar önemliydi."

"MERT HAKAN YANDAŞ'IN SÖZLEŞMESİ UZATILMAMALI"

"Mert Hakan Yandaş'ın hareketlerini veya çıkardığı yangını, normal bir futbolcu yapsaydı belki de 10 maç ceza alacaktı. Kayserispor maçında takımını yaktın. Fred, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü ama Fenerbahçe şampiyon olsaydı bugün Mert Hakan, kral ilan edilecekti. Şimdi yeni Emre Belözoğlu olarak dillendiriliyor. Bence sözleşmesi uzatılmamalı. Milli Takıma alınmadı. Niye alınmadığını konuşan var mı? Demek ki iyi değilsin."

"ICARDI'NİN ALİ KOÇ FORMASI GİYMESİ NORMAL"

"Mauro Icardi'nin Ali Koç formasını giymesi normal bir şey. Küfür ve hakaret olmadığı sürece ben tamamım. Sosyal medyadaki atışmalara ise katılmıyorum. Çok düşük seviye."

"OKAN BURUK, FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRSA AYNI SIKINTILARI YAŞARDI"

"Fenerbahçe yönetimi, sorun yönetmeyi bilmiyor. Okan Buruk da Fenerbahçe'yi çalıştırsa belki o da aynı sıkıntıları yaşayacaktı. Ali Koç'un bu sene de idare anlamında hataları oldu. Sükunetle davranmadılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 03:14
YORUM EKLE