Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan Napoli'ye transfer olmak için maaşını 2.7 milyon Euro'ya indirmeye hazır"

Sakatlığı nedeniyle Avrupa Futbol Şampiyonası’nı kaçıracak olan Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un piyasa yapma şansı kalmazken Davinson Sanchez için karar verildi.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan Napoli'ye transfer olmak için maaşını 2.7 milyon Euro'ya indirmeye hazır"

Galatasaray'ın Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u yenerek şampiyon olduğu karşılaşmada sakatlığı nedeniyle oynamayan Victor Nelsson, Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nı kaçırdı. 

Danimarka Milli Takımı aday kadrosundan çıkartılan tecrübeli stoper, "Ülkemle EURO 2024'e gitmeyeceğim için tam anlamıyla yıkıldım. Sakatlığım umduğumdan önce geçmedi" ifadelerini kullandı. 

PİYASA YAPMA ŞANSI KALMADI

Galatasaray ile olan sözleşmesinde 25 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan 25 yaşındaki savunmacının böylece dev turnuvada piyasa yapma şansı kalmadı.

DAVINSON SANCHEZ'İN SATILMA İHTİMALİ YÜKSEK

Sarı kırmızılı ekipte bu şartlar altında Victor Nelsson yerine Davinson Sanchez'in satılma ihtimali ağırlık kazandı. 

NAPOLİ İLE PAZARLIKLARIN BAŞLAMASI AN MESELESİ

Napoli'nin talip olduğu Kolombiyalı stoperi Tottenham'da beraber çalışan Antonio Conte, İtalyan ekibinin başına geçti. Çizme temsilcisi ile Galatasaray arasında pazarlıkların başlaması an meselesi. 

25 MİLYON EURO

Galatasaray, 9.5 milyon Euro yatırım yaptığı Davinson Sanchez'in bonservis bedelini Nelsson ile aynı tuttu ve 25 milyon Euro olarak belirledi. 

MAAŞINI İNDİRMEYE HAZIR

Galatasaray'da 3.2 milyon Euro kazanan ve başarılı bir sezon geçiren Sanchez, Napoli için ücretini 2.7 milyon Euro'ya indirmeye hazır.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 19:29
YORUM EKLE