Mehmet Özcan: "Manchester City yatırım yapmıştı, Galatasaray transfer etmek için görüşmelere başlayacak"

Lucas Torreira’ya partner arayan Galatasaray, Sırp 8 numarayı hedefe koydu. Torino’nun genç yıldızı Ivan Ilic'i uzun süredir takip altında tutan sarı kırmızılılar, görüşmelere başlayacak.

Mehmet Özcan: "Manchester City yatırım yapmıştı, Galatasaray transfer etmek için görüşmelere başlayacak"

Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Ndombele ile yollarını ayıran, Sergio Oliveira'ya kulüp arayan sarı kırmızılılar, bu bölgeye nokta atışı takviye yapacak. 

IVAN ILIC LİSTEDE

Takımın atom karıncası Lucas Torreira'ya ofansif gücü yüksek bir partner arayan yönetim, bu ismi İtalya'da buldu ve Torino'nun genç yıldızı Ivan Ilic'i listeye aldı. 

16.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Manchester City'nin 16 yaşında yatırım yaptığı 2001 doğumlu Sırp 8 numara, geçen yaz döneminde 16.5 milyon Euro karşılığında Torino'ya transfer olmuştu. 

UZUN SÜREDİR TAKİP EİDLİYOR

Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek Ivan Ilic, uzun süredir Galatasaray scoutları tarafından takip ediliyor.

PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

Torino ile pazarlıklara başlamaya hazırlanan sarı kırmızılılar, ilk planda satın alma opsiyonlu kiralama formülünü zorlayacak.

GEÇEN SEZON 33 MAÇTA OYNADI

Torino ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Ivan Ilic, geride kalan sezonda 33 maça çıkarken 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Piyasa değeri 18 milyon Euro olan başarılı orta saha, Sırp Milli Takımı ile 16 karşılaşmada sahaya çıktı. 

İSVEÇ - SIRBİSTAN MAÇINDA CANLI İZLENDİ

Galatasaraylı yetkililerin son olarak 8 Haziran'da oynanan İsveç - Sırbistan maçında 90 dakika sahada kalan oyuncuyu canlı izlediği kaydedildi.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 03:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Kuru
Halit Kuru - 3 hafta Önce

Adam 4 gol 2 asist yapıyor yıldız oluyor Kerem Aktürkoğllu 20 golden fazla katkısı var adama demediğimizi bırakmıyoruz elimizdekilerin değerini bilelim sonra keşke demeyelim