Metin Karabaş: "Galatasaray ilk kamp döneminde formayı giydirmek istiyor, görüşmeler kısa süre içinde başlayacak"

Yeni sezon için orta sahaya Sofyan Amrabat transferini hedefleyen Galatasaray, Faslı yıldız için tüm imkanları zorluyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray ilk kamp döneminde formayı giydirmek istiyor, görüşmeler kısa süre içinde başlayacak"

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz yaz olduğu gibi yine gündemin ilk sırasında orta saha transferi yer alıyor.

TRANSFERLER EN GEÇ 2. KAMP DÖNEMİNE KADAR BİTECEK

Galatasaray Yönetimi, geçen sezon olduğu gibi bu yaz transfer döneminde geç kalmamak için büyük çaba sarf ediyor. Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, bu hafta içinde toplanacak. Yapılacak görüşmede Sarı Kırmızılılar’ın transfer haritası belirlenecek. Böylece transferlerin, en geç 2. kamp dönemine kadar bitirilmesi sağlanacak.

SOFYAN AMRABAT YİNE GÜNDEMDE

Ön liberoya yıldız bir ismi katmak isteyen Sarı Kırmızılılar’ın gündeminde bir kez daha Sofyan Amrabat var.

Geçtiğimiz sezon anlaşma sağlanan oyuncu, son anda Manchester United’ın araya girmesiyle kiralık olarak Fiorentina’dan Kırmızı Şeytanlar’ın yolunu tutmuştu. O dönem Amrabat için tam 9 milyon Euro kiralama bedeli ödendi.

GELECEĞİ BELİRSİZ

Kontratı sona eren yıldız oyuncu, yeniden Manchester United'da forma giymeyecek. Fiorentina ile de bir yıllık kontratı kalan 27 yaşındaki oyuncunun geleceği halen belirsiz. İtalyan ekibi, Amrabat’ın, takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili henüz bir karar vermedi.

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Hâl böyle olunca Galatasaray Yönetimi, elini çabuk tutmak istiyor. Faslı futbolcu ile görüşmeler kısa süre içinde başlayacak. Böylece Amrabat’ın ilk kamp döneminde Sarı Kırmızılı formayı giymesi sağlanacak.

Fakat Amrabat ikna edilse dahi kulübünün pürüz çıkarmaması gerekiyor. İki kulübün, önümüzdeki günlerde Amrabat konusunda masaya oturacağı öğrenildi.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 02:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevket
Şevket - 4 hafta Önce

Amrabati almayın çok ağır bize daha hızlı ve fizik gücü kuvvetli biri lazım.Amrabat Ndombele tarzı oyuncu Mancester da ne yaptığını gördük.Kesinlikle alınmasın.. hata olur.