Mustafa Denizli: "Galatasaray'da gerçekten çok başarılı, atom karıncalığını devam ettiriyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabetin önümüzdeki sezon daha da artması bekleniyor.

Mustafa Denizli: "Galatasaray'da gerçekten çok başarılı, atom karıncalığını devam ettiriyor"

Türk futbolunun önemli isimlerinden Mustafa Denizli, NTV yayınında Okan Buruk ve yeni sezonla ilgili yorumlarda bulundu.

Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:

"ATOM KARINCALIĞINI HOCALIĞINDA DEVAM ETTİRİYOR"

"Okan Buruk'a futbolculuk kariyerinde ilk formayı ben verdim. İlk maçında 2 gol atmıştı. Atom karınca gibi bir şeydi. Maşallah atom karıncalığını hocalık kariyerinde de devam ettiriyor. Gerçekten çok başarılı. Duruşu da düzgün. Zaman zaman kenarda biraz abartı yapıyor. Onlar normaldir ama. Çok güzel şeyler başardı. Başarmaya da devam edecektir."

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

"Bu sene lig diye bir kavram görmedik. Sadece iki takım oynadı. Bundan sonra da böyle olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Yani bu mesafe daha da çok açılacak."

"BU KADARINI HİÇ GÖRMEDİM"

"Galatasaray ve Fenerbahçe'de yıllarca çalıştım. Hiç bu kadar kavga ve gerilim görmedim. Alt liglerde de aynı şeylere şahit oluyoruz. Türkiye'nin en iyi hakemine şiddet yapıldı. Benim ömrüm futbol sahalarında geçti. Böyle bir sene görmedim. Böyle devam ederse EURO 2032'de ev sahibi olamayız. UEFA, elimizden alabilir."

"FUTBOLCULAR TAHRİK EDİYORLAR"

"Bir futbolcu kenarda rahat korner atamıyor. Bu işi tahrik edenlerin başında futbolcular yer alıyor. Seyirciyi ve hakemi tahrik ediyorlar. Kendi hatalarını örtmek için taraftarlarını da yanlış yönlendiriyorlar. Bir sporcuya yakışmayacak hareketlerde bulunuyorlar. Bu 1-2 takımın değil, ülkenin sorunu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 11:00
YORUM EKLE