Nevzat Dindar: "Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 6 kulüp stada izlemeye gelecek"

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu, Avrupa devlerini peşine taktı. Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında Avrupa devlerinin radarında olacak olan Barış Alper Yılmaz'dan ciddi gelir bekleniyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 6 kulüp stada izlemeye gelecek"

Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray’a Barış Alper Yılmaz piyangosu vurabilir.

AVRUPA'DA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Cimbom'un bu sezonki flaş ismi olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerini peşine taktı. 5 farklı pozisyonda oynamasına rağmen hep maksimum katkı veren Barış Alper Yılmaz'ın çıkışı önemli kulüplerin dikkatinden kaçmadı.

6 KULÜP DERBİDE İZLEYECEK

Barış Alper Yılmaz'ı Fenerbahçe maçında İngiliz, İtalyan ve Fransız kulüpleri mercek altına alacak. 

23 yaşındaki milli futbolcu; İngiltere’den Tottenham, Aston Villa ve West Ham United tarafından takip edilirken, bu kulüplerin izleme komitesi yetkililerinin Pazar günü Rams Park’ta olacağı belirtildi. 

İngiliz kulüpleri gibi İtalyan ekiplerinin de Barış Alper Yılmaz’a ilgisi çok yoğun. İtalya’dan Juventus ve Roma’nın Barış Alper Yılmaz’ı yakından takip ettiği öğrenildi. 

Fransa’dan ise Lille’in milli oyuncuyu doğru bir yatırım olarak gördüğü ifade edildi. Bu ekiplerin de yine Pazar günü oynanacak derbi için temsilcilerini Rams Park’a göndereceği bildirildi.

20 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE BONSERVİS

Galatasaray ile sözleşmesini 2027’ye kadar uzatan Barış Alper Yılmaz için sarı kırmızılıların 20 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis geliri beklediği aktarıldı. 

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 09:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

Haberi yapan yada daha doğrusu sallayan arkadaş. İzleyecekleri kısmı doğrudur da GS nin 20 üzerinde rakam beklediğini net sallamışsın. GS , 35 den aşağı vermez.