Nevzat Dindar: "Galatasaray iki yıldız için 25 milyon Euro ödemeyi kabul etti, Okan Buruk ısrarla istiyor"

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği yıldızlar için kesenin ağzını açtı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray iki yıldız için 25 milyon Euro ödemeyi kabul etti, Okan Buruk ısrarla istiyor"

Galatasaray, Mancehster United'ın yıldızları Scott McTominay ve Wan Bissaka için tüm şartlarını zorluyor.

GALATASARAY, 25 MİLYON EURO ÖDEMEYİ KABUL ETTİ

Manchester United ile pazarlıklara başlayan ve her iki oyuncu için toplamda 25 milyon Euro ödemeyi kabul eden sarı Aslan'ın İngiliz devinin karar vermesini beklediği öğrenildi.

GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLÜ

Teknik Direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği iki futbolcunun 1 yıl kalan sözleşme süreleri Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

PAZARLIKLAR TOPLAM 40 MİLYON EURO'DAN BAŞLADI

27 yaşındaki McTominay’ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanan Manchester United'ın pazarlıklara 20 milyon Eurodan başladığı bildirildi. 26 yaşındaki İngiliz sağ bek Bissaka için de son senesi olmasına rağmen kapıyı 20 milyon Euro'dan açtığı belirtildi.

WAN BISSAKA'YI 55 MİLYON EURO'YA ALMIŞLARDI

Wan Bissaka’yı 5 sene önce Crystal Palace’tan 55 milyon Euro'ya alan Manchester United'ın en az zararla bu futbolcuyu gözden çıkaracağı vurgulandı.

MANCHESTER UNİTED DEĞERLENDİRECEK

İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken  Galatasaray’ın toplamda yaptığı 25 milyon Euro'luk teklifin İngilizler tarafından değerlendirileceği belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 13:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner
Taner - 3 hafta Önce

GS transfer yapıp gelir elde edemezse yada CL kalıp giriş parası yada Florya para gelmezse öyle atıp tutugunuz 15/20 leri hayal edersiniz boşa o rakamları sallamayın hangi parayla eldeki oyuncuyu çıkmadan nereye yapıyorsun