Nevzat Dindar: "Galatasaray ikisine de maaşını vermemek için büyük ihtimal bonservisini verip serbest bırakacak"

Galatasaray'dan şampiyonluk sonrası yeni dönem için yoğun bir gündem yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray ikisine de maaşını vermemek için büyük ihtimal bonservisini verip serbest bırakacak"

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, YARIN İSTİFASINI VERECEK"

"Yeni yönetim, ilk toplantısını yarın RAMS Park'ta yapacak ve görev dağılımı gerçekleşecek. Kritik nokta tabii ki Erden Timur. Erden Timur'un toplantıda istifasını vereceğini söyleyelim. Başkan Dursun Özbek bunu nasıl değerlendirecek? Açıkçası devam edecek ya da etmeyecek şeklinde tahminde bulunmak zor. 2 senedir gelen bir başarı var ve futbolun başında da Erden Timur vardı. Belli ki bu sene transferler konusunda çok başarılı olamadı ama netice itibariyle herkes bu şampiyonluklarda Erden Timur'un hakkını verecek. Erden Timur konusu yarına manşet olur."

"REAL SOCIEDAD, KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN 12 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ"

"Kerem Aktürkoğlu'na MLS ve Suudi Arabistan da ilgi var ama Real Sociedad 12 milyon Euro ve bonuslarla bir teklif sundu. Paket halinde 15 milyon Euro'luk bir paket. Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'ya sıcak bakıyor. Eğer giderse Galatasaray'da kazanacağının 2 katını kazanacak. Kulüplerin anlaşmasını bekliyor ama Galatasaray 20 milyon Euro istiyor ve bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum."

"AURIER İLE YENİ SÖZLEŞME YAPILMAYACAK"

"Carlos Vinicius'un kiralık kontratı vardı ve gitti. Serge Aurier 3 aylıktı ve sözleşmesi bitti, yeni bir kontrat yapılamayacak. Ndombele ile de yeni bir kontrat durumu yok."

"OLIVEIRA'NIN BÜYÜK İHTİMAL BONSERVİSİ VERİLECEK"

"Sergio Oliveira gözden çıkarıldı, gelecek sezon olmayacak. 2 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Galatasaray bu maaşı vermemek için büyük ihtimal bonservisini vererek serbest bırakacak. Galatasaray'ın bir bonservis beklentisi yok.

"ZAHA, ALACAKLARINA KARŞI SERBEST BIRAKILACAK"

"Wilfried Zaha'ya da teklifler var. Bir bonservis yüküyle gelmemişti ama yüksek maaşı var. Benzer şekilde Galatasaray oyuncunun alacaklarına karşılık serbest bırakacak. Galatasaray, Tete'yi ise kiralayacak."

"ICARDI, BURADA MUTLU"

"Mauro Icardi'nin 2 sene daha sözleşmesi var. Belki de Hagi ile kıyaslanabilecek bir dünya yıldızı. Yeni nesiller Galatasaraylı oluyor, bir golcü olmaktan öteye sembol haline geldi. Icardi ayrılmak istese astronomik teklifler almıştı ama burada mutlu."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 1 ay Önce

Zaha 10 milyon Euro bandında bir teklif alabilir, kerem a. 10-15, Barış 15-20, Nelson 15-20, Sanchez 25, Ziyech de yine 5-10 arası getirebilir, bu da minimum GS 80 milyon Euro kasasına koyabilir bu yaz, buradan da Casemiro, Gündoğan, Dybala veya Varane transferleri yapılabilir.
Önemli olan ama aynı anda takımı ve otomatiklerini çok bozmamak.

Kelebak
Kelebak - 1 ay Önce

Barış alper 15milyonmu..nelson 15 tövbe tövbe
Barış 30 sanchez 30 nelson 22 abdul kerim 18 aktürkoglu18 zaha 10 tete 10 ziyech 10