Nihat Kahveci: "Galatasaray'da iki şey olmak çok zor, oradan bile bir şey çıkardılar"

Galatasaray, 102 puan tarihi puan aldığı sezon rekorlar birlikte şampiyon tamamladı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da iki şey olmak çok zor, oradan bile bir şey çıkardılar"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUM"

"Hem bireysel hem takım anlamında rekorlar kıran Galatasaray'ın futbolcularını, teknik heyetini, başkanını, yönetimini, tüm çalışanlarını, taraftarını tebrik ediyorum. 102 puan aldılar, dile kolay. Saysak yoruluruz. Son 19 maçta 18 galibiyet almış bir takımdan bahsediyoruz. Bende kazanan her zaman haklıdır. Galatasaray şampiyon oldu, tebrik ediyorum."

"OKAN BURUK GURUR DUYMASIN DA NE YAPSIN?"

"Okan Hoca şu an gurur duymasın da ne yapsın. Okan hocanın maç öncesi görüntülerinden stresli olduğunu söylediler. Belki o an maçı kafasında oynuyor, düşünüyor. Konsantre diye bir şey var. Oradan bile bir şey çıkardılar. Galatasaray'da teknik direktör ve forvet oyuncusu olmak çok zor."

"O VURUŞLAR İNANILMAZ"

"Derbi mağlubiyetinden sonra Icardi en çok eleştirilen kişiydi ama hiç pozisyon gelip gelmediğini söylemediler. Bu maçta 3 pozisyon geldi, 2'sini gol yaptı, hem de ne goller. O vuruşlar inanılmaz."

"HEP FARKLI OYUNCULAR İPLERİ ELİNE ALDI"

"Galatasaray'da sezonun geneline baktığımızda periyot periyot hep farklı oyuncular ipleri eline aldı. Muslera, Icardi, Zaha, Hakim Ziyech, Mertens, Kerem Demirbay, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz..."

"KIRILMA ANI SÜPER KUPA MAÇINA ÇIKMAMAK"

"Bana göre kırılma anı ki burada İsmail Hoca, başkan ve yönetimin kararına uydu... Süper Kupa maçına çıkmamak. O gün Galatasaray'ı yendin, Galatasaray ligde etkilenmeyecek miydi? Onun rahatlığıyla Galatasaray, Fenerbahçe maçına kadar aktı. Ya bu hafta içinde Icardi ile Okan hoca eleştirildi. İşte Fenerbahçe, bunu o dönem yapabilirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 17:28
YORUM EKLE