Nihat Kahveci: "Galatasaray'da yaptığı inanılmaz bir şey, baba ne top oynuyorsun ya!"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı kayıpsız kapattı ve Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da yaptığı inanılmaz bir şey, baba ne top oynuyorsun ya!"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"HER ŞEY GALATASARAY'IN ELİNDE"

"Galatasaray zorlanarak kazandı. Sonuçta 6 puanlık fark korunuyor. Galatasaray, Fenerbahçe'ye kaybetmezse şampiyonluğunu kutluyor. Şu an her şey Galatasaray'ın elinde. 1 puan bile kaybetmemiş taraftarı önünde kendi stadında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İşi 4 puana bile indirtmeyip son dakikada fişi çektiler. Derbide risk alması gereken taraf Fenerbahçe olacak. O maçta ilk yarıdaki derbiden çok daha bir derbi izleyeceğimizi düşünüyorum."

"REKORLARA HEP GÜNCELLEME GETİRİYORLAR"

"Galatasaray yine yapacağını yaptı. 17 maç üst üste galibiyet, rekorlara hep güncelleme getiriyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN HIZLI TREN GİBİ"

"Barış Alper Yılmaz, Japonya'daki 330 km hızla giden trenler gibi, bir sıfıra indi... Baba defans o müdahaleyi zor yapar. Sen o müdahaleyi  kayarak ofansta yapıp bir de topun dibine giriyorsun. Maşallah diyeyim. Milli Takımımızın en önemli oyunculardan biri. Mertens, zaten o topları çok iyi bitiriyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ MAKİNE"

"Barış Alper makine ya! Gol makinesi, asist makinesi, depar makinesi, atletizm makinesi... Ne dersen de... 3. golün başlangıcında bile topu getiren  Barış Alper Yılmaz. Her şeyi yapıyor. Geldiği şu seviye müthiş. Galatasaray'ın nasıl tutacağını bilmiyorum. Scoutlar izliyorsa zaten atletizmini, isteğini, arzusunu gören alır."

"MERTENS'İN YAPTIĞI İNANILMAZ BİR ŞEY"

"Mertens, baba ne top oynuyorsun ya! Orta açmıyor, pas veriyor. Hakim Ziyech'ler gelmiş Tete'ler gelmiş, Kerem Aktürkoğlu 10 numara oynamış sen yedeksin... Sonradan oyuna giriyorsun, formayı alıyorsun, son 2 ayda da takımını sırtlıyorsun. Mertens'in yaptığı inanılmaz bir şey. İstikrar abidesi ve asist krallığına gidiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 14:58
YORUM EKLE