Okan Buruk, Galatasaray'ın listesindeki iki yıldızı duyurdu! "Ben bir arayayım, çok iyi oyuncu"

Galatasaray ile adı anılan yıldız oyuncular için Okan Buruk'tan önemli açıklamalar geldi.

Okan Buruk, Galatasaray'ın listesindeki iki yıldızı duyurdu! "Ben bir arayayım, çok iyi oyuncu"

Galatasaray Teknik Direkötürü Okan Buruk, Tivibu Spor yayınında sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer alan oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"MCTOMINAY VE BISSAKA'YI TAKİP EDİYORUZ"

"McTominay ve Wan Bissaka, çok iyi oyuncular ama bu oyuncuları şu zamanda Türkiye'ye getirmek çok zor. Premier Lig'den bir oyuncuyu, bu kadar genç yaşta getirmek çok zor. İnanılmaz paralar. 20-30 milyon Euro bonservisler. Manchester United'dan böyle oyuncu almak kolay değil aa takip ettiğimiz, listemizde olan oyuncular. Manchester United ile ilgili bir haber çıktığında hemen bakıyoruz tabii ki. Ama çok kolay değil. Maliyet yüksek oluyor ya da oyuncularda çok bir şey çıkıyor. Ama bu tür profillere bakıyoruz."

"BEN BİR GORETZKA'YI ARAYAYIM"

Bayern Münih'in yıldızı Goretzka'nın "Come to Galatasaray" mesajını beğenmesiyle ilgili; "Goretzka'nın beğenisinden haberim yok. Ben bir Goretzka'yı arayayım (Gülerek). Çok iyi bir oyuncu. Rakip de olduk. Bunu ilk defa duydum. "Come to Galatasaray" tabii ki deriz. Önemli oyunculardan biri."

"ZEKİ ÇELİK İLE ARA TRANSFERDE İLGİLENDİK, YUSUF YAZICI İLE GÖRÜŞMEDİK"

"De Rossi açıklamaları sonrası herhalde Zeki Çelik'in ismi çıktı? Zeki Çelik ile ara transferde ilgilendik. O zaman kulübünde devam etmek istediğini söylemişti. Bu transfer dönemi için herhangi bir görüşmemiz olmadı. Yusuf Yazıcı ile de hiç görüşmedik." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 15:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Akın
Hasan Akın - 3 hafta Önce

Galatasaray yönetimi, ne yapıp etmeli ERDEN TİMURU ESKİ GÖREVİNDE TUTMALI..
HER SEY YOLUNDA, FENERBAHCE DEPRASYOBDA İKEN, Ali Koç'un GA İÇİNDEKİ AJANLARI GS'YIN YÜKSELİŞİNİ DURDURMAK İSTİYORLAR..
UYANIN EY GAFİLLER.