"Okan Buruk'u istemeyenler, şimdi Erden Timur'u istemiyor, Galatasaraylılar gözünü dört açmalı"

Galatasaray, Süper Lig'de 17 maçlık galibiyet serisine ulaşarak tarihi bir rekor kırdı.

"Okan Buruk'u istemeyenler, şimdi Erden Timur'u istemiyor, Galatasaraylılar gözünü dört açmalı"

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'U İSTEMEYENELER VARDI, ERDEN TİMUR YANINDA OLDU"

"Okan Buruk, Galatasaray'da geçen sezon direkten döndü. Okan Buruk'u istemeyenler vardı. Kritik virajı dönmese belki de yerine Alman bir hoca gelecekti. Kulağıma geldi ama kendi şansını kendi yarattı. Erden Timur, içeride ne olduğu bilinmeyen yöneticilere karşı her zaman yanında oldu. Sorunları tek tek çözdü."

"ŞİMDİ DE ERDEN TİMUR'U İSTEMİYORLAR"

"Galatasaray'da geçen sezon Okan Buruk'u istemeyen o kişiler, şimdi de Erden Timur'u da istemiyor. O yüzden Galatasaray camiası her şeyin farkında. Taraftar gözünü dört açmalı. İyi giden düzen bozulmamalı. Hocasına, yöneticisine, başkanına sahip çıkmalı. Birlik ve beraberlik bozulmamalı."

"BENİMLE DALGA GEÇTİLER"

"Galatasaray, ligin ikinci yarısında 'Fenerbahçe derbisine kadar olan tüm maçlarını kazanır' dedim ve haklı çıktım. Benimle dalga geçtiler, önemli değil. Neticeler ortada ve kim kiminle dalga geçiyor herkes görüyor. Galatasaray'a inanıyorum. Umuyorum önümüzdeki sezon Avrupa'da Türkiye'ye yakışır başarılar da gelecek. Sahadaki futbolcuda, teknik ekipte ve yönetimde o potansiyeli görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 01:13
YORUM EKLE