Önder Özen: "Acayip bir vaka, Galatasaray'da yaptıklarını gördük, yapamayacağı spor dalı yok"

Galatasaraylı oyuncu Barış Alper Yılmaz, A Milli Takımımız'da sergilediği performansla alkış alıyor.

Önder Özen: "Acayip bir vaka, Galatasaray'da yaptıklarını gördük, yapamayacağı spor dalı yok"

A Milli Takımımız, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024'te son 16 turuna yükselme başarısı gösterirken Barış Alper Yılmaz, maçın oyunusu seçildi.

BARIŞ ALPER YILMAZ GÜNDEMİ

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"ACAYİP BİR VAAKA"

"Barış Alper Yılmaz'ın yapamayacağı spor dalı yok. Genetik olarak acayip bir vaka. İnanılmaz gelişim kaydetti. Galatasaray'daki performansını burada da gördük. Hakan Çalhanoğlu gol attı ama Barış Alper daha fazla ön plana çıktı. Zaten maçın oyuncusu da seçildi."

"KUSURSUZ YAKIN OYNADI"

"Barış Alper'in lk yarıda birkaç hatası vardı ama genel olarak kusursuza yakın oynadı. Yorulmak nedir bilmiyor. İkinci yarıda takımı aldı götürdü. 90 dakikayı mükemmel tamamladı. Umarım bu gelişimini devam ettirir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 20:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Atanur Koçak
Atanur Koçak - 2 gün Önce

Pas vermiyorlar ikinci yarıda Merih pas vermeye başladı oyun değişti

Dayı
Dayı - 2 gün Önce

Ya çok mu iyi oynadık
10 kişilik takımı zor yendik bir sürü hava

Bertan Kenan
Bertan Kenan - 2 gün Önce

Maçı tekrar tekrar izleyin ikinci yarının belirli bir kısmına kadar sanki oyuncular Barış'a pas vermemek için ellerinden geleni yaptılar, dikkat edin çocuk belki 20 kez araya dripling yapıp geri dönüyor , topu alan Barışa sırtını dönüp sağa sola geriye pas veriyordu, ikinci yarı bir kaç oyuncu değişince giren oyuncular Barış 'a pas vermeye başladılar. İdareciler maçı tekrar izlemeli ve gerekli uyarıları yapmalı. Yoksa her rakip karşımıza 10 kişi çıkmayacak, 10 kişiyi bile zor yendik. Uyarı yapılmazsa bir sonraki maç elenip evimize geri döneriz.