Rasim Ozan Kütahyalı: "Beklediği teklifler gelmemiş, Galatasaray'da kalacak gibi duruyor"

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu'nun takımda kalma ihtimali her geçen gün biraz daha artıyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Beklediği teklifler gelmemiş, Galatasaray'da kalacak gibi duruyor"

Galatasaray'da yeni sezon için kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Sarı kırmızılı yönetim bir yandan da teklif alan oyuncular için değerlendirme yaparken Kerem Aktürkoğlu, yine beklediğini bulamadı.

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA BEKLEDİĞİ TEKLİFLER GELMEMİŞ"

"Kerem Aktürkoğlu'na geçen sene olduğu gibi bu sene de beklediği teklifler gelmemiş. Sanırım satılma ihtimali azaldı. Takımda kalacak gibi duruyor. Ben bu sene tribünlerden o kadar da tepki alacağını düşünmüyorum."

"OKAN BURUK KREDİ KAZANDI"

"Galatasaray'da Okan Buruk kredi kazandı. İki sene üst üste şampiyon yapmış hoca, belki üçüncü senede başarısız olabilir ama yönetime sert tepkiler gelir. O zaman 'Başarıları Erden Timur kazandı, o gitti, yapamadınız' derler. Bu kulüpte olmaz denilen her şey olur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 18:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 4 gün Önce

Sahadan ne yapacağı belli olmayan, bir takımı vezir de eden rezil de eden futbol yapısıyla ve çörpeşik hareketleriyle hiçbir üst düzey takıma transfer olamaz....ancak onun dilinden Okan hoca gibi Türk hocalar anlar....yabancı hocalar güven vermeyen futboluna yatırım yapmazlar....biz kendisini her haliyle seviyoruz....takımda kalsın elinden geleni yapsın razıyız...Bu duygusal haliyle de ancak GS'de oynar...bir başka takımda zor yer verirler ve gittiği yerde az süre aldıkça da hepten çöküntü yaşayarak kaybolur gider...Kerem GS'yi bırakma, sana yâr olacak takım GS'dir...