Rasim Ozan Kütahyalı: "Böyle adamlar her zaman bulunmaz, Galatasaray'da iki ayda onları avucunun içi gibi okur"

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken Erden Timur'un istifası büyük yankı uyandırmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Böyle adamlar her zaman bulunmaz, Galatasaray'da iki ayda onları avucunun içi gibi okur"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA BÖYLE BİR HAVA GÖRMÜYORUM"

"Normalde iki sene üst üste şampiyon olan takımlar bir rehavete girer ama Galatasaray'da böyle bir hava görmüyorum. Jose Mourinho'nun gelmesi, Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ortalığı çok hırslandırdı." 

"GALATASARAY'DA ÇALIŞMALAR VAR"

"Galatasaray camiasında çalışmalar var, bunu biliyorum. Dursun Özbek, Erden Timur'un açığını kapatmak için Sportif A.Ş.'ye önemli isimler almak istiyor. Oradaki kişiler de Haziran sonunda belli olacak. Güçlü iş adamlarının ve kasa kolaylığı sağlayacak isimlerin yer alacağı söyleniyor. Yani kimse şunu düşünmesin; 'Erden gitti, Dursun Özbek bitti.' Öyle bir şey yok. Güç kaybetmiştir ama burası Galatasaray camiasında yerine gelen adamlarla başarılı olursun, 2 günde her şey unutulur."

"ERDEN TİMUR, ALTTAN GİRİP ÜSTTEN ÇIKIP PARA BULUYORDU"

"Galatasaray, eski Galatasaray değil. Yani iş adamları çıkıp çok fazla sponsorluk desteği vermiyor ya da seçime girip başkan seçilmek gibi bir planları yok. Böyle ortamda Erden Timur, herkesi ve her şeyi konsolide ediyordu. Alttan girip üstten çıkıp para buluyordu, sorunlar gideriliyordu, rakiplere ve TFF'ye ağzının payı veriliyordu."

"DURSUN ÖZBEK GİDERSE ERDEN TİMUR GELECEK"

"Dursun Özbek erken seçime gitmek zorunda kalırsa veya başarısız olursa peşine Erden Timur gelecek. Galatasaray'da 'Yeni Aziz Yıldırım' modeli uygulanır. Taraftar onu çok seviyor. Camiaya da hitap etti. Belki oranın siyasetinden uzak ama ciddi bir karşılığı var, elit kesime hitap edebilir. İki ayda onları avucunun içi gibi okur. Kredisi de yüksek, yaptığı başarılar da ortada. Başkan olmaması için hiçbir sebep bulunmuyor. Uzun yıllar görevinde kalır. Böyle adamlar her zaman bulunmaz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 21:12
YORUM EKLE