Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da 24 saatte her şey değişir, adamların gözü dönmüş durumda"

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Fenerbahçe cephesinden gelen açıklamalara cevap vermesi bekleniyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da 24 saatte her şey değişir, adamların gözü dönmüş durumda"

Galatasaray'da Erden Timur'un istifası sonrasında Başkan Dursun Özbek, eleştirilerin hedefinde yer alan isimlerden biri olmuştu.

Fenerbahçe cephesinden de sürekli kendisi hakkında küçük düşürücü açıklamalar yapılırken sessiz kalınması tepkileri giderek büyütüyor.

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BİR YANLIŞ YAPARSA TEPKİ ALACAK"

"Galatasaray'da artık gözler Dursun Özbek'in üzerinde. Dursun Özbek eğer bir yanlış yaparsa tepkiler üstüne tepki gelecek. Çünkü Erden Timur karşısında 'Kötü Adam' pozisyonuna düştü ve her şeyi berbat etmiş gibi olacak."

"SUSARSA KÖTÜ OLUR, KOLTUĞU SALLANIR"

"Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın kendisiyle ilgili açıklamaları karşısında susarsa da kötü olur. Erden Timur lehine tezahüratlar başlar. Koltuğu sallanır. Benden söylemesi. Galatasaray camiasını bilmiyorsunuz, 24 saatte her şey değişir. Benden söylemesi."

"ADAMLARIN GÖZÜ DÖNMÜŞ DURUMDA"

"Fenerbahçe kongre üyeleri ve yönetimde yer alan adamların gözü dönmüş durumda. Çünkü 10 yılda herhangi bir başarı yok. Galatasaray'da Dursun Özbek'in yeni yönetimi yıpranır mı, yoksa çatır çatır konuşacak mı? Bunlar her zaman önemli, yoksa Galatasaray'ın Divan Kurulu'nda bunu hep söylerler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 4 hafta Önce

İt ürür kervan yürür. Bu seviye meselesi.fener yöneticileri seviyesizse Dursun bey ne yapsın. Zaten bu gidişle fener sıradan bir takım haline gelecek.halkin takımı holdin takımına dönüşecek..Galatasaray'ın ve başkanın onlara cevabı gelecek başarılar olacak..Erdem beyin ne yapıp edip yönetime gelmesi gerekir

Kim
Kim - 3 hafta Önce

Fb de seçimi kim kazanırsa kazansın, iyiler kazanacak.....m