Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da adamı kapı dışarı ederler, kulağıma bazı şeyler geliyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe'de yaşanan seçim sürecinde önemli gelişmeler ortaya çıkıyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da adamı kapı dışarı ederler, kulağıma bazı şeyler geliyor"

BTV Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlar yaptı.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK VUKUTLARINI SAYARIM"

"Fenerbahçe camiası birbirine girdiği zaman usül erkan yerlerde kalıyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un çok vukuatlarını sayarım. Soyunma odasına inmeler, hakem odası basmalar, teknik direktörlerle yaşanan tartışmalar..."

"GALATASARAY'DA ADAMI KAPI DIŞARI EDERLER"

"2018'de Aziz Yıldırım ve Ali Koç çekişmesinde neler yaşandı neler. Ali Koç, Aziz Yıldırım'a bakarak pantolununun kemerini yukarıya çekti, Mahmut Uslu'nun Ergin Ataman'a lafları falan... Yani şu kavgalar Galatasaray'da yaşanmaz. Adamı kapı dışarı ederler."

"ERDEN TİMUR İLE İLGİLİ KULAĞIMA BAZI ŞEYLER GELİYOR"

"Galatasaray camiasını biraz Vatikan'a benzetiyorum. Orada yaşanan Bizans hiçbir yerde yok. Erden Timur'a yapılanlarla ilgili kulağıma bazı şeyler geliyor ama dillendirmek istemiyorum. Kendisini tanıyorum, benim arkadaşım gibidir. Ona hep söyledim, 'Galatasaray siyasetinden uzak dur. Başarılı da olsan seni yıpratılar' diye..."

"HASTALIK VEYA PROJELERDEKİ ANLAŞMAZLIK DEĞİL"

"Erden Timur ile ilgili şeyler hastalık veya projerlerdeki anlaşmazlık değil. Şimdi her şey halının altına süpürülüyor. Çünkü medyanın gözü Ali Koç ve Aziz Yıldırım kapışmasında. Yakında oradaki şeyler de tek tek ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 12:42
YORUM EKLE