Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da yedeği bile olamaz, siz ne işe yarıyorsunuz ya?"

Galatasaraylı milli oyuncuların performansı eleştiri alan isimlerin başında geliyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da yedeği bile olamaz, siz ne işe yarıyorsunuz ya?"

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, A Milli Takımımız'ın Portekiz mağlubiyeti sonrası Galatasaraylı oyuncuları eleştirdi.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ?"

"Galatasaraylı futbolculardan başlayayım. Siz ne işe yarıyorsunuz ya? Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün Galatasaray'daki huyları devam ediyor. Beklere yardıma gelmiyorlar. Senin karşında 3. sınıf bir Avrupa takımı yok, Portekiz ile oynuyorsun. Böyle devam ettiğiniz sürece ne Galatasaray'da ne de Avrupa'da tutunamazsınız. Barış Alper Yılmaz'ı da ilk defa bu kadar kötü gördüm. Abdülkerim Bardakcı, savunmada aciz kaldı. Belki de partneriyle anlaşamadı. Kaan Ayhan orta sahada çok top geçirdi."

"MUSLERA'NIN YEDEĞİ BİLE OLAMAZ"

"Fenerbahçe kariyerinden beri söylüyorum; Altay Bayındır, Milli Takımın kalecisi olamaz. Fernando Muslera 38 yaşına gelmiş onun yedeği bile olamaz. Manchester United'da zaten sadece 1 maçta oynadı. Mert Günok varsa o oynar, yoksa Uğurcan Çakır şans bulur. Yenilen ikinci golde Samet Akaydin ile birlikte büyük hatası vardı ama en büyük hata Samet'in."

"OKAN BURUK'A HAKSIZLIK ETMİŞİM"

"Okan Buruk'a yenildiği maçlardan sonra haksızlık etmişim. Okan Buruk'un açıklamalarına bakıyorum, bir de Montella'ya bakıyorum. Arada dağlar kadar fark var. Okan Buruk, bir şeyler anlatıyor, analitik zekası üstün. Montella hala yanlışlarını savunmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 1 hafta Önce

Milli takım hocası ile tff başkanı 6s nin cürüklerini parlatmak ve piyasa yaptırmak için ortaklaşa bir sistem kurmuşlar maalesef, hocanı kimlere ve neye hizmet ettiği Apaçık ortada,