Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'ın yıldız oyuncuyla görüştüğünü duydum, 70 milyon Euro'luk değeri var"

Galatasaray'da transferde yıldız isimlerle de görüşmeler yapılırken önemli bir gelişme yaşandı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'ın yıldız oyuncuyla görüştüğünü duydum, 70 milyon Euro'luk değeri var"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BRUNO FERNANDES İLE GÖRÜŞTÜKLERİNİ DUYDUM"

"Manchester United'ın yıldızı, 70 milyon Euro'luk piyasa değeri olan Bruno Fernandes ile Galatasaraylı yetkililerin ilgilendiklerini, hatta görüştüklerini duydum. Olurunu ya da olmazını bilmem. Benim kulağıma gelen bilgilidir bu."

"ÇATLAK SESLERİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR

"Galatasaray yönetimi zaten yıldız alacak. Şampiyonlar Ligi'ne havalı giriş yapmak istiyorlar hem de Erden Timur'un ayrılığından sonra çatlak sesleri kapatmaya çalışıyorlar. Önce taraftarı havaya sokacaklar, ardından sezon başlayınca saha içerisine odaklanacaklar."

"BİZANS OYUNLARI HEP VAR"

"Galatasaray'da Bizans oyunları hep var. Çünkü kulübün yapısı böyle. Fenerbahçe'de birbirlerine dalarlar, Galatasaray'da arkadan iş çevirirler. Adnan Polat, Mustafa Cengiz, son dönemde de işte Erden Timur'a yaptılar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2024, 01:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 gün Önce

Rasim kafa yapını hiç mi hiç sevmem ama GS konusunda aldığın tavır harika... O saydığın isimler, GS'ın dürüstlük abideleri.. geriye kalanlar ise kulüp içi komisyoncular ve menajerlerin ortakları..